Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Vota els concursants de la Seu del 'DiguesCOM', un programa de ràdio a l'escola

Vota els concursants de la Seu del 'DiguesCOM', un programa de ràdio a l'escola

La Paula Mallol Travesset, la Danitza Torrico Rocha i la Clàudia Sánchez Vicente, del col.legi Albert Vives, concursen amb una notícia sobre el turisme a la Seu d'Urgell La Lorena Salvador Marcos, l'Hortènsia Álvarez Sampons i la Sònia Reig Jou, del col.legi Albert Vives, concursen amb una notícia sobre el campió d'Espanya de karts, l'urgellenc Marc Ferreira
Logotip DiguesCom
25/04/2008 19:27

______________________________________________________________

 

Ja s'ha iniciat el període de votació popular per escollir els millors comunicadors de totes les escoles catalanes al concurs DiguesCOM!

DiguesCOM! és una iniciativa dissenyada per COMRàdio, amb el suport pedagògic del Departament d’Educació de la Generalitat i la col.laboració de RàdioSeu. Té la finalitat de fomentar la comunicació, potenciar la difusió del mitjà radiofònic i millorar les habilitats lingüístiques, tant orals com escrites, dels joves de Catalunya.

Et proposem que escoltis els programes de la Seu que participen al concurs!!!! Els més votats, tindran més possibilitats de guanyar!

La Paula Mallol Travesset, la Danitza Torrico Rocha i la Clàudia Sánchez Vicente, del col.legi Albert Vives, concursen amb una notícia sobre el turisme a la Seu d'Urgell

La Lorena Salvador Marcos, l'Hortènsia Álvarez Sampons i la Sònia Reig Jou, del col.legi Albert Vives, concursen amb una notícia sobre el campió d'Espanya de karts, l'urgellenc Marc Ferreira.

Els dos grups han tingut de professora la Mireia Alba.

Vota al DiguesCom!!!! Participa-hi!!! (busca la paraula clau: 'albert vives')

I t'avancem que si t'agrada la ràdio, el pròxim dia 16 de maig, a partir de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, podràs fer tallers i gaudir-ne a la Plaça de les Monges. El DiguesCom visitarà la Seu!