Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Vuitanta empresaris del Pallars Jussà es reuneixen a Talarn per redactar un manifest

Vuitanta empresaris del Pallars Jussà es reuneixen a Talarn per redactar un manifest

30/11/2007 13:50

ns vuitanta empresaris i comerciants del Pallars Jussà es van reunir aquest dijous a la nit a Talarn per debatre i redactar un manifest on es plantegen les necessitats de la comarca. La reunió ha servit per acordar la creació d'una associació de comerciants i empresaris de la comarca. El Pallars Jussà, amb uns 12.000 habitants, és la comarca amb un índex més alt d'envelliment de Catalunya. Els empresaris han mostrat la seva preocupació per la falta de gent jove en edat de treballar i per la manca de mà d'obra qualificada.

El manifest, que serà entregat als alcaldes, al Consell Comarcal i polítics de la Generalitat, descriu necessitats de la comarca com són la millora de les comunicacions, com el Túnel de Perves per millorar la comunicació amb l'Alt Pirineu, augmentar el sòl industrial, desenvolupar nous plantejaments turístics, com la creació d'un consorci per l'Embassament de Sant Antoni, i invertir en formació professional a la comarca, segons informa l'ACN.

En l'acte d'ahir, els empresaris van decidir mostrar la seva disponibilitat a participar en les decisions que determinin el futur de la comarca. Es va destacar la importància que els empresaris actuïn junts. En aquest sentit, van plantejar-se la creació d'una associació entre tots els empresaris i comerciants que discutiran en la propera trobada el mes de febrer.