Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Vuitena victòria del Cadí La Seu, a la pista del Campus Promete (68-77)

Vuitena victòria del Cadí La Seu, a la pista del Campus Promete (68-77)

L'equip urgellenc es manté en 8a posició, però s'iguala amb l'Snatt's Sant Adrià i es distancia de l'Al-Qázeres i el Lacturale Art Araski. El conjunt de Bernat Canut va remuntar al tercer quart i va acabar guanyant amb comoditat
Campus Promete-Cadí La Seu (Sedis Bàsquet)
08/01/2018 12:05

El Cadí La Seu ha sumat la vuitena victòria de la temporada aquest diumenge a Logroño contra el penúltim classificat de la Lliga Femenina, el Campus Promete (68-77).

El resultat no comporta canvis a la classificació, ja que el conjunt urgellenc es manté en 8a posició amb un balanç de 8-7, però els permet igualar-se a l'Snatt's Femení Sant Adrià, que és 7è després de perdre amb l'IDK Gipuzkoa (80-58) i tenir un triomf d'avantatge sobre l'Al-Qázeres i el Lacturale Art Araski, que també van caure, respectivament, contra el Perfumerías Avenida (74-65) i el Mann Filter (69-78). Alhora, el Cadí és a una victòria del cinquè, el Lointek Gernika Bizkaia.

A la Rioja, el conjunt de Bernat Canut no ho va tenir fàcil, ja que va anar a remolc al primer quart (23-21) i al segon, amb 38-29 al descans. La reacció va arribar a la represa, amb un parcial de 14-23 al tercer quart que permetia al Cadí empatar el matx a 52. Els últims deu minuts es va mantenir la dinàmica positiva i les urgellenques van vèncer fins i tot amb comoditat, amb nou punts d'avantatge al marcador final. L'MVP del partit va ser Mehryn Kraker, amb 22 punts (incloent 6 triples) i 2 rebots. Caitlyn Ramirez va fer 13 punts; i Yurena Díaz, 11.

El MoraBanc Andorra, 9è a l'ACB

D'altra banda, a la Lliga ACB, el MoraBanc Andorra ocupa la 9a posició, amb un balanç de 7-8, després que dissabte va perdre a casa contra el San Pablo Burgos (91-99). El penúltim classificat va sorprendre els jugadors de Joan Peñarroya, que van anar per darrere al marcador bona part del partit i només van poder escurçar la diferència als últims minuts. El màxim anotador local va ser David Walker, amb 15 punts. El partit va suposar el retorn a Andorra de Thomas Schreiner, un dels artífexs de l'ascens del MoraBanc, que actualment juga a Burgos i que va fer 7 punts.

Aquest diumenge vinent, el MoraBanc visitarà l'Estudiantes, i l'últim partit de la primera volta, dissabte dia 21, serà a casa contra el Barça Lassa. El conjunt tricolor encara té algunes opcions de classificar-se per a la Copa.