Sou a: Inici / Notícies / Xavi Blanch i Alícia Ruiz lideren el Cadí Circuit Fer després de l'Arruix

Xavi Blanch i Alícia Ruiz lideren el Cadí Circuit Fer després de l'Arruix

Martí Bentanachs i Sílvia Zúñiga van ser els guanyadors de la prova vertical d'Organyà. La lliga de curses de l'Alt Urgell continuarà la setmana vinent amb l'Asics Cadí Trail

Arruix de Santa Fe 2017 (Foto: Montse Pagès)
08/06/2017 20:40

Xavi Blanch, en categoria masculina, i Alícia Ruiz, en la femenina, lideren la classificació provisional absoluta del Cadí Circuit Fer, després de la celebració dissabte passat de l'Arruix&Vol, a Organyà, que incloïa la desena edició de la cursa vertical Arruix de Santa Fe.

Blanch suma 930 punts i el segueixen a la general Lluís Solans (897, primer en veterans) i Guillem Puig (885). A nivell femení, Ruiz té 954 punts, seguida de Martina Carmona (776) i Anna Artal (733). La primera en veteranes és Sònia Carrillo (712). Els millors classificats júniors són Guillem Sánchez Moliné (832) i Andrea Sinfreu (220); i en xics, Joan Busquets (607) i Urgell Torrent (603).

A l'Arruix, amb un total de 215 participants arribats a meta, el millor temps absolut el va fer Martí Bentanachs (28min39s), pocs segons per davant de Sergi Brau, del CENA (29:02) i del berguedà Guillem Vilalta (29:15). Gerard Palomo (CEFUC) va ser el primer júnior (30:44); Guillem Sánchez Moliné, el primer júnior (31:51); David Gallego, el millor veterà (33:04), i Pol Trenado, de la UEU, el primer en xics (36:19).

A nivell femení, la victòria va ser per a Sílvia Zúñiga (Castell Sport) amb 37min22s. La van seguir Martina Carmona, del CEFUC (39:21) i Laia Aubert, de l'EFTEM (40:20). Carme Millán va vèncer en màsters (42:45), Júlia Palomo i Urgell Torrent van compartir el millor temps en xics (43:17); Carmen Balastegui va ser la millor en veteranes (51:03) i Mireia Espuñes en júniors (55:33).

La propera cita del Cadí Circuit Fer serà la setmana vinent, dissabte dia 17, amb l'Asics Cadí Trail, enguany amb un recorregut principal de 48km i 3.100 metres de desnivell positiu amb sortida des de Martinet i arribada a la Seu. També hi ha l'opció de fer la Half, de 27km i 1.200 metres de desnivell amb sortida i arribada a la Seu.

Enllaç: Resultats complets de l'Arruix de Santa Fe