Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Xerrada a la Seu sobre el Consell de la República, a càrrec de Joan Canadell

Xerrada a la Seu sobre el Consell de la República, a càrrec de Joan Canadell

L'acte, organitzat per l'ANC, es durà a terme aquest dissabte, 9 de març, a les 8 del vespre, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Xerrada a la Seu sobre el Consell de la República
07/03/2019 11:15

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a l'Alt Urgell organitza aquest dissabte, 9 de març, a les 8 del vespre, una xerrada sobre el Consell de la República. L'acte, que es farà al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, anirà a càrrec de l'empresari i secretari nacional de l'ANC, Joan Canadell.

L'objectiu de l'activitat és explicar què és el Consell de la República i per a què serveix, així com parlar de la República Digital. La conferència es complementarà amb una connexió amb la Casa de la República, situada a Waterloo.

Organització política

El Consell per la República és el nom d'una organització política privada que té per objectiu fer efectiva la independència de Catalunya, culminar el procés constituent de la República Catalana i internacionalitzar la causa republicana. També promou la defensa dels drets civils i polítics.

El Consell està format per un president, Carles Puigdemont; un vicepresident, Toni Comín, i set membres més: Clara Ponsatí, Lluís Puig, Meritxell Budó, Antoni Castellà, Guillem Fuster, Elisenda Paluzie i Neus Torbisco.

L'activitat de l'entitat se centra en donar projecció al republicanisme català a escala internacional i a mantenir reunions periòdiques amb diferents agents socials, polítics i governamentals per tal de coordinar-ne l'estratègia. L'entitat es financia amb capital privat a través d'aportacions de la societat civil.

Joan Canadell

En Joan Canadell, enginyer industrial, té una àmplia trajectòria en l’àmbit social i empresarial. En aquest sentit, ha mantingut vincles amb el Cercle Català de Negocis, Pimec, Reagrupament, Creiem en Catalunya, Petrolis Independents i l'Agrupació Excursionista Pedraforca. És actualment secretari nacional de l'ANC i té un contacte directe amb la Casa de la República.