Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Xerrada sobre com posar límits als infants a l'Escola de Pares de la Seu d'Urgell

Xerrada sobre com posar límits als infants a l'Escola de Pares de la Seu d'Urgell

La sessió, aquest divendres a la sala d'actes de l'escola Pau Claris, anirà a càrrec de Miquel Alet, psicòleg del CDIAP de l'Alt Urgell, i Òscar Rossell, metge pediatre de Pediatria dels Pirineus
Xerrada dedicada a posar límits als infants
07/04/2016 12:55

L'Escola de Pares de la Seu d'Urgell ha organitza aquest divendres, 8 d'abril, a les sis de la tarda a la sala d'actes de l'Escola Pau Claris, una nova xerrada-col·loqui que porta per títol 'Posar límits als infants', a càrrec de Miquel Alet, psicòleg del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de l'Alt Urgell, i Òscar Rosell, metge pediatre de Pediatria dels Pirineus.

En aquesta sessió els professionals abordaran dubtes dels pares i mares en l'educació dels fills: com si cal ser permissiu o autoritari a l'hora d'educar, si cal posar normes i si cal deixar fer o orientar els infants. L'acte és obert a totes les famílies. L'Escola de Pares és una iniciativa oberta i de cooperació entre el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament urgellenc, emmarcada en el Pla Educatiu d'Entorn.