Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Xerrada explicativa a Puigcerdà sobre la Llei específica de la Cerdanya

Xerrada explicativa a Puigcerdà sobre la Llei específica de la Cerdanya

20/11/2009 10:29

Aquest pròxim dimecres, 25 de novembre, es farà a Puigcerdà una conferència explicativa sobre la Llei Específica de la Cerdanya. La xerrada anirà a càrrec dels representants comarcals que van defensar-la al Parlament. L'acte, previst a les nou del vespre a la sala de convencions del Museu Cerdà, va adreçat a tots els habitants de la comarca ceretana.

Segons indiquen els organitzadors, "l’objectiu de la iniciativa és poder planificar noves estratègies per defensar la proposició de llei ceretana i aconseguir el reconeixement d’especificitat que la comarca es mereix". En aquest sentit, recorden que el passat dijous, 12 de novembre, el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Esteve Maurell; l’alcalde de Puigcerdà, Joan Planella; el vicepresident del Consell Comarcal de la Cerdanya, Joan Pous; a més d'una representació d’alcaldes de tota la comarca, van defensar en el Parlament de Catalunya la proposició de Llei Específica de la Cerdanya.

El document va ser rebutjat per la cambra amb una diferència de nou vots. Malgrat tot, els representants comarcals ja han avançat que "no pensen defallir fins aconseguir el reconeixement d’especificitat que es mereix la Cerdanya". Aquesta proposició de Llei ja va ser presentada amb anterioritat al Parlament de Catalunya en el 2003, sense que tampoc prosperés positivament.