Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Xerrada sobre Nicaragua en el cicle 'Una mirada solidària a les vacances'

Xerrada sobre Nicaragua en el cicle 'Una mirada solidària a les vacances'

Joan Gurrera i Segimon Funollet parlaran de les bases d'organització i continuació del projecte d'aigua a Santa Rosa L'acte tindrà lloc aquest divendres, a les vuit del vespre, al centre cívic El Passeig
Cartell Mirada Solidària Vacances 2009
12/11/2009 11:36

Aquest divendres, 13 de novembre, tindrà lloc la segona xerrada del cicle 'Una mirada solidària a les vacances', a càrrec dels voluntaris urgellencs, Joan Gurrera i Segimon Funollet, que ens explicaran les bases d'organització i continuació del projecte d'aigua a Santa Rosa del Peñón (Nicaragua). La xerrada solidària s'iniciarà a les vuit del vespre al centre cívic El Passeig.

Joan Gurrera i Segimon Funollet, voluntaris per Santa Rosa del Peñón de l'ONG La Seu Solidària, donaran a conèixer la feina realitzada aquest estiu per abastar d'aigua potable aquest municipi nicaragüenc agermanat amb la Seu d'Urgell des de ja fa més de tres anys.

Recordem que el cicle 'Una mirada solidària a les vacances' està organitzat per l'Ajuntament de La Seu d'Urgell i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

En aquestes xerrades, voluntaris i voluntàries de la Seu donen a conèixer les seves experiències de cooperació durant les seves vacances. El cicle d'enguany, que es va iniciar la setmana passada, consta d'un total de sis xerrades diferents que passaran per Gàmbia, Nicaragua, el Perú, el Sàhara i els Balcans.