Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Xerrada sobre sexualitat i infància, oberta a les famílies de la Seu d’Urgell i comarca

Xerrada sobre sexualitat i infància, oberta a les famílies de la Seu d’Urgell i comarca

La conferència sorgeix del projecte Òmnia Kids, i està patrocinada per Jocs sense Fronteres. Tindrà lloc aquest dijous, a les 6 de la tarda, a la sala d'audicions de l'EMM
13/05/2019 13:35

La sala d'audicions de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell acollirà aquest dijous, 23 de maig, a les sis de la tarda, una xerrada que porta per títol "Acompanyament a la sexualitat en la infància", en la que intervindran com a ponents els experts en sexologia i en processos d’acompanyament Francesc Granja i Susana Moore.

La xerrada, que és oberta a totes les famílies de la Seu i de l’Alt Urgell, parlarà sobre temes de sexualitat i infància, i de com acompanyar els diferents processos de descoberta. Els ponents explicaran a les famílies alturgellenques qüestions relacionades sobre sexologia i educació.

L'activitat, que sorgeix del projecte Òmnia Kids, està patrocinada per Jocs sense Fronteres. Per confirmar-hi l’assistència cal enviar un correu electrònic a l'adreça següent: .

Els ponents

Francesc Granja és sexòleg, president de Tandem Team, facilitador i divulgador; i Susana Moore és psicòloga, terapeuta Gestalt i Corporal.

Òmnia Kids

Òmnia Kids és un projecte on intervenen el CDIAP, el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell i els Serveis Socials. El programa té com a objectiu promoure i oferir activitats de lleure per a la inclusió social i personal d’infants amb trastorns del desenvolupament. Tot això es fa a través de propostes vinculades a les competències digitals, creatives, d’esport, salut i hàbits saludables.

  • Xerrada a la Seu sobre sexualitat i infància
  • Xerrada a la Seu sobre sexualitat i infància