Eines personals

Sou a: Inici / Agenda / 12a edició del Gran Recapte d’Aliments

12a edició del Gran Recapte d’Aliments

Detalls de l'event
Quan 16/11/2020 a a
21/11/2020 a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

12a edició del Gran Recapte d’Aliments, que enguany es fa de manera virtual. 

Dates: divendres i dissabte, dies 20 i 21 de novembre.

Nota: les donacions al punt de recollida ja estan actives des d’avui dilluns, dia 16. A causa de la situació sanitària, i per tal de preservar la salut de voluntaris i donants, enguany no es pot fer l’habitual recollida d’aliments.

Les donacions també es poden fer al web granrecapteoline.com. D’aquesta manera, la campanya es transforma per minimitzar el risc de contagi i suprimir la classificació dels aliments recaptats. El portal d'internet estarà operatiu tot un mes i, així, s'hi podrà fer aportacions fins al 16 de desembre.

Una altra forma de col·laborar, segons ha informat La Seu Solidària, és fent un ingrés al compte d'aquesta entitat: BBVA ES28 O182 2811 3802 0018 4674. Des de l'associació han destacat que tant en aquest cas com en les aportacions fetes en comerços locals, els aliments que es compraran aniran directament a famílies de la Seu i la comarca.

Principals canals de recollida

  • La pàgina web GRAN RECAPTE ONLINE pròpia dels Bancs dels Aliments, on es podran fer donacions que permetran adquirir aliments i distribuir-los. 
  • Als establiments de les cadenes de supermercats, serà el personal de botiga i/o el voluntariat qui convidin a la ciutadania a fer donacions a l’hora de pagar a caixa. Aquesta donació a través d’un CODI GRAN RECAPTE. Finalitzada la compara s’adquiriran aliments bàsics de primera necessitat.
  • Els webs de les diferents cadenes de distribució d’aliments on es podran fer donacions quan els clients facin la compra on line.
  • Altres canals de donació: Adquisició de tiquets a Mercats Municipals i a establiments de proximitat.

Impulsa: A la Seu d'Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU), a través del projecte Aliments per la Solidaritat i amb la implicació de Creu Roja i La Seu Solidària.

Mostrar formulari de contacte