Curs d'elaboració de formatges de pasta tova, a Bellestar
Dies 4, 5 i 6 de febrer. Organitza: Escola Agrària del Pirineu
Curs d'elaboració de formatges de pasta tova, a Bellestar.
Dates: la formació especialitzada es durà a terme els pròxims dies 4, 5 i 6 de febrer.
El curs el dirigirà el tècnic formatger Patrick Anglade i el coordinen Núria Valls i Xavier Patxot. Les inscripcions es poden fer mitjançant el formulari publicat a internet (https://forms.office.com/e/r9cCQD4nF5). També se'n pot demanar informació al telèfon 973 352 358, al correu nvalls@gencat.cat o directament a l'Escola Agrària del Pirineu, al municipi de Montferrer i Castellbò.
El cost d'inscripció és de 32 €. L'horari serà: dimarts 4, al llarg del dia (9.00-18.00 h), dimecres 5, començant una hora més tard (10.00-18.00 h), i dijous 6, al matí (9.00-14.00 h).
Organitza: Escola Agrària del Pirineu.