Formació gratuïta sobre gestió econòmica per a petits empresaris del sector agroalimentari, a la Seu d'Urgell
Dimarts 28 de maig, de les 15.30 a les 19.30 hores. Lloc: CETAP (Centre Cultural Les Monges)
Formació gratuïta sobre gestió econòmica per a petits empresaris del sector agroalimentari amb el títol “Quant em costa produir el meu producte?”, a la Seu d'Urgell.
Proposta: El curs s'adreça a emprenedors i petits empresaris del sector agroalimentari (sector primari, transformació agroalimentària o restauració) que vulguin saber com es pot millorar la gestió econòmica i el control financer de la seva empresa.
La jornada anirà a càrrec de Judith Saus Moreno, emprenedora rural, economista i antropòloga, consultora de projectes emprenedors i noves línies de negoci en empreses
Dia: Dimarts 28 de maig.
Hora: De dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.
Lloc: Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (Centre Cultural Les Monges, 3a planta).
Informació i inscripcions a https://tuit.cat/lsPq2