Eines personals

Sou a: Inici / Agenda / Oberta la presentació de treballs al Premi Joles Sennell de Contes Infantils

Oberta la presentació de treballs al Premi Joles Sennell de Contes Infantils

Detalls de l'event
Quan 12/04/2022 a a
22/05/2022 a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

La Biblioteca Sant Agustí, RàdioSeu i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja han obert el termini de presentació de treballs al Premi Joles Sennell de Contes Infantils. Aquest és el sisè any que es concedeix aquests guardons i la 13a edició des que es va crear el Concurs Contes que Compten. Els originals es poden enviar telemàticament fins al dia 22 de maig.

El concurs premia un any més contes adreçats al públic infantil i escrits per autors de totes les edats. Hi ha guardons en un total de cinc categories, dividides en franges d’edat: A (10-11 anys), B (12-13 anys), C (14-15 anys), D (16-17 anys) i E (majors de 18 anys). En cadascuna hi ha dos premis, a banda dels accèssits que decideixi el jurat.

Els contes han de ser inèdits i escrits i en català, i la temàtica és lliure. No poden haver estat premiats prèviament en d’altres concursos i només es pot presentar una narració per participant. L’extensió màxima és de fins a 5 pàgines de format DIN-A4, en lletra Arial a mida 12, interlineat doble i marges de 3 cm.

L’enllaç per enviar els treballs és el següent: https://goo.gl/KVyB6P. Cal adjuntar-hi el conte en format PDF, amb la portada (on hi ha de constar títol, pseudònim i categoria), juntament amb un fitxer amb el DNI o passaport digitalitzat de l’autor. Per qualsevol dubte sobre la presentació dels contes, es pot contactar amb la Biblioteca Sant Agustí (biblioseu@aj-laseu.cat) o bé amb RàdioSeu (radioseu@radioseu.cat), així com consultar el tríptic del certamen.

Els premis

Categoria A. Guanyador: 100 € oferts per MicroSeu, 50€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i un val de compra a la Llibreria 4 Fulls. Finalista: Val de compra de 50€ a Papereria Pepe y Dalda Joguets.

Categoria B. Guanyador: 100€ gentilesa de Mútua de l’Alt Pirineu, 50€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu i val de compra de 50€ a la Llibreria Papers. Finalista: val de compra de 50€ a la Llibreria Carlin-GoPrinters.

Categoria C. Guanyador: 100€ gentilesa de Fustes Grau i Grau, 50€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu, material informàtic valorat en 100€ gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i val de compra de 50€ a la Llibreria La Salvat. Finalista: val de compra de 50€ a la Llibreria Purgimon.

Categoria D. Guanyador: 300 € gentilesa de l’Ajuntament de la Seu, material informàtic valorat en 100€ gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i val de compra de 50€ a la Llibreria Crítica El Refugi. Finalista: 150€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu.

Categoria E. Guanyador: 1.000€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, un e-book valorat en 129€ gentilesa del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya, una entrada doble per a un concert del FeMAP 2022 (valorada en 50€) gentilesa de l’Ajuntament de la Seu, i una subscripció bianual a la revista Cadí-Pedraforca, valorada en 32€. Finalista: 400€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu i un lot de llibres.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Mostrar formulari de contacte