CANCEL·LAT - Showcooking i berenar, en el marc del cicle 'Parlem de formatge', a la Seu
Dissabte 14 de març, a partir de les onze del matí
Activitats en el marc del cicle 'Parlem i tastem el formatge', a la Seu d'Urgell.
Data: 14 de març.
Proposta:
- 11 h.: Showcooking a la plaça Patalín per elaborar un panet farcit amb ceba de Coll de Nargó, papada i formatge Ermesenda, a càrrec del formatger Salvador Maura, de la formatgeria artesana Mas d’Eroles d'Adrall.
- 12 h.: Sessió sota el títol 'A la recerca d’un maridatge ideal', de la mà de Vicky Mateu, sommelier de L’Infús de la Seu d'Urgell, qui explicarà com unir infusions, mantega d’herbes i galetes elaborades amb Mató Cadí.
- 13 h.: Elaboració de tres plats: una torrada de carpaccio de peu de porc de Cal Pagès amb formatge Ermesenda de Mas d’Eroles; una minihamburguesa ecològica de Ca l’Andreu amb formatge fresc de cabra L’Oliva; i un iogurt ecològic d’Ecofranc amb melmelada de Cal Casal. Tot això acompanyat per la cervesa artesana VIP i conduit per Marisol Salvadó i Agustí Porta, membres de l’Associació Menja’t l’Alt Urgell.
- 17 h.: berenar infantil a l’Espai Ermengol, amb el formatge Petit Neu del Cadí. Aquesta proposta s’adreça a nenes i nens de 6 a 12 anys i anirà a càrrec de la Cooperativa Cadí. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia (gratuïta) a info@espaiermengol.cat o bé trucant al 973 351 511.
Organitza: Espai Ermengol, Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, amb la col·laboració de Cooperativa Cadí i l’Escola Agrària del Pirineu.