Eines personals

Sou a: Inici / Especials / El concurs 'Contes que compten' 2014 ja té guanyadors!

El concurs 'Contes que compten' 2014 ja té guanyadors!

Gràcies a tots els participants i col.laboradors per haver fet possible un any més aquest concurs!

El concurs 'Contes que compten' 2014, organitzat per la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu, ja té guanyadors. El lliurament de premis s'ha fet aquest dissabte, amb la presència del regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Jordi Martin.

Com en els darrers anys, el concurs comptava amb cinc categories, segons l'edat dels autors: dels 10 als 11 anys (categoria A), dels 12 als 13 anys (categoria B); dels 14 als 15 anys (categoria C); dels 16 als 17 anys (categoria D) i a partir dels 18 anys (categoria E).

Relació de guanyadors

Categoria A: 100 euros gentilesa de Fustes Grau, una entrada doble de Cinemes Guiu, un rellotge i una motxilla gentilesa del Banc de Sabadell i un lot de llibres.

1r Premi: Unes caramelles molt especials de Nil Calvet Garcia, de la Seu d’Urgell.

Finalista: La flor de la vida de Núria Castellet Fontcuberta, de Villec i Estana (Montellà i Martinet).

Categoria B: 100 euros gentilesa de Ferreteria Júlia, 50 euros gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, una entrada doble de Cinemes Guiu, un rellotge i una motxilla gentilesa del Banc de Sabadell i un lot de llibres.

1r Premi: La màquina del temps de l’avi Jordi de Pau Martí Clotet, de la Seu d’Urgell.

Finalista: L’aprenenta de maga d’Aina Casal Pelegrí, de Barcelona.

Categoria C: 100 euros gentilesa de Mútua Comarcal, un e-book gentilesa dels Serveis Educatius de l’Alt Urgell-Cerdanya, un rellotge i una motxilla gentilesa del Banc de Sabadell i un lot de llibres.

Premi desert

Categoria D: 200 euros gentilesa de 'La Caixa', 50 euros gentilesa de l'Ajuntament de la Seu, una entrada doble de Cinemes Guiu, un rellotge i una motxilla gentilesa del Banc de Sabadell i un lot de llibres.

1r Premi: Perquè potser no totes les llegendes són inventades de Judit Martín Gil, de Sant Sadurní d’Anoia.

Finalista: Un canvi sobtat de Maria Vidal Nicolau, de La Seu d’Urgell.

Categoria E: 200 euros gentilesa del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, 100 euros gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, una entrada doble per al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) gentilesa de l'Ajuntament de la Seu, un rellotge i un lot de llibres.

1r Premi: La gran aventura del tanoca i el padrí Arraïres de Laura Casanovas Borrell, d’El Ges (Alàs i Cerc).

Finalista: El camaleó Robert de Jordi Ortiz Casas, de Barcelona.

Col•laboradors i patrocinadors del concurs literari

En la realització del concurs hi col•labora el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya i la Llibreria Patalín. Els patrocinadors són La Caixa, el Banc de Sabadell, Ferreteria Júlia, Grau i Grau S.L., la Mútua Comarcal de la Seu d'Urgell i Cinemes Guiu.

L'organització del certamen literari també compta amb la implicació de la Llibreria Cortés, Llibreria Diensa, Llibreria Ex-Libris, Llibreria Fiord, Llibreria Purgimon, Llibreria Salvat, el Banc Santander-BBVA, la Central de Biblioteques de Lleida del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Edicions Salòria.

Jurat

El jurat del certamen ha estat format per Isidre Domenjó, tècnic de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Urgell; Lourdes Esteve, directora de la Biblioteca Sant Agustí; Lluís Obiols, llibreter; Marta Pujantell, directora de RàdioSeu; Isabel Rodríguez, docent del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya; Montse Rollán, una de les impulsores del concurs; i Gemma Sampons, bibliotecària.

 

Galeria d'imatges

Mostrar formulari de contacte