Eines personals

Sou a: Inici / Especials / Especials2 / Carretera i Manta 2012 - Nou rècord i donació al Banc dels Aliments. Moltes gràcies a tothom!

Carretera i Manta 2012 - Nou rècord i donació al Banc dels Aliments. Moltes gràcies a tothom!

Moltes gràcies als nostres PATROCINADORS:

Disseny la Seu

Electrònica Simac

Gimnàs Yumix

La Seu Comercial

Micro-Seu

Parc Olímpic del Segre

Pastisseria Vilarrubla

Pizzeria Via Fonte

Viatges Cadí Tours

 

El programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, s’ha acomiadat tornant a batre rècords de participació i amb la donació d’un xec solidari de 440€ al projecte local Aliments per la Solidaritat, fruit de les més de 2.330 trucades i missatges que ha rebut dels oients.

La regidora de Solidaritat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Montserrat Bonet, ha recollit l’aportació, finançada per Electrònica Simac, que es destinarà a seguir finançant la distribució d’aliments per a les persones de la Seu i l’Alt Urgell amb necessitats bàsiques. Bonet ha agraït la col•laboració del programa ja que, ha recordat, “el Banc d’Aliments està duent a terme una tasca molt important en un moment difícil per a moltes persones amb càrregues familiars i, sobretot, en els casos de rendes baixes o necessitats bàsiques com és la del menjar”. Enguany el Banc dels Aliments ha incrementat el nombre d’ajuts i ja compta amb dos torns de repartiment des del seu local al capdamunt del carrer dels Canonges.

Un any més, ‘Carretera i Manta’ s’ha completat amb el sorteig d’un viatge a les Illes Canàries, ofert per Cadí Tours. La guanyadora ha estat l’oient Montse Díaz, que tenia la trucada número 818. A l’últim programa, també s’ha sortejat una impressora multifunció de MicroSeu que ha guanyat Esteve Mateu. El xec extra de 60 € La Seu Comercial, que agrupa les botigues de la ciutat, se l'ha endut Pepa Febré.

El sorteig l’ha presidit l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i l’ha supervisat la secretària municipal, Pilar Señís. Batalla ha elogiat ‘Carretera i Manta’ com “el millor exemple de la vocació participativa de RàdioSeu”.

Record especial dels Jocs Olímpics

‘Carretera i Manta’ s’emet des de fa 17 anys durant els mesos d’estiu. Els darrers anys el programa s’ha endinsat plenament en el món de les xarxes socials amb èxit de participació a través de Facebook, que se suma al de les habituals trucades.

Durant la temporada s’ha regalat centenars de premis i Ignasi Cervera ha entrevistat més de cent personatges. Entre els convidats hi ha hagut l’atleta Kilian Jornet, la prestigiosa formatgera Mercè Lagrava, el cantant Manolo Escobar i el grup La Nova Trinca.

Enguany han destacat els especials dedicats als 20 anys dels Jocs de Barcelona’92, per recordar l’experiència del Parc del Segre com a subseu olímpica. Hi han intervingut, entre d’altres, l’expresident de la Generalitat i exalcalde de Barcelona, Pasqual Maragall; l’exalcalde de la Seu, Joan Ganyet; els excampions olímpics Pier Paolo Ferrazzi i Lisa Micheler i diversos dirigents nacionals i internacionals del piragüisme d’aigües braves.

 

Han passat pel programa (entrevistes): Albert Batalla, Maria Bosom, Dolors Mallofré, Josep Balcells, Jordi Pallarès, Ramon Ferrer, Teresa Vilaró, Xavi Martínez, Víctor Vallverdú, Núria Vilarrubla, Ramon Ganyet, Xavi Vilarrubla, Misericòrdia Montlleó, Jordi Ballester, Meritxell Planes, Àngel Rúbio, Miquel Àngel Sánchez, Fina Peral, Francesc Armengol, Kilian Jornet, C.S. El Picot, Francesc Viaplana, Miquel Colom, Jordi Martin, Ariana Abecasis, Joel Pla, Sergi Tuset, Eva Martin, Jan Aramburu, Francesc Domingo, Jordi Vilaró, Mercè Lagrava, Álvaro Guerrero, Josep M. Masich, Assumpta Pascual, Dolors Mallofré, Joan Ganyet, Mercè Travé, Josep Castellarnau, Marc Vicente, Andreu Campillo, Montse Ripoll, Sergi Cava, Pasqual Maragall, Lluís Obiols, Lisa Micheler, Pier Paolo Ferrazzi, Agustí Cucurulls, Jean-Michel Prono, Núria Vilarrubla, Ramon Ganyet, Juan José Román, Manolo Fonseca, Pere Guerrero, Richard Fox, Jesús Galindo, Toni Vilarrubla, Carles Gascón, Tito Peláez, Emili Molins, Marcel Fité, Antoni Navinés, Antoni Fiol, Manolo Escobar, Estripagecs Teatre, Ivan Caro, Clara Canut, Clàudia Colom-Malva de Runa, Montse Guiu, Dolors Carrillo, Joan Ribó, Lluís Biosca, Albert Galindo, Susanna Isern, Pere Mentruit, Lluís Sánchez, Jordi Pino, Mireia Pellicer, Josep Martínez, Jordi Garcia, Josep M. Planavila, Casal d'Arfa, Joan Pere Rovira, Josep Escuder, Isidre Domenjó, Núria Oliva..

 

 

SETMANA 11 (26-31 AGOST)

 

1 PRODUCTE DE PASTISSERIA VILARRUBLA (COCA O REIXETA): PEPA FEBRE

SOPAR O DINAR A PIZZERIA VIA FONTE: JOAN LOZANO

1 REGAL DE DISSENY LA SEU: NEUS TRENCH

1 SESSIÓ DE MANTENIMENT A GIMNÀS YUMIX: TINA JORQUERA, GEMMA MOLES

1 DESCENS AL PARC DEL SEGRE, O LLOGUER DE BICI: DOLORS GUILLO

PREMI DE MICRO SEU: JOSEP FERNANDEZ

SAMARRETES: NEUS TRENCH, CARMEN NAVINES, JOANA FERNANDEZ

SAMARRETES LIP DUB LA SEU: VENTURA VILARRUBLA, DOLORS GUILLO, JOAN LOZANO, PEPA FEBRE

 


 

PREMIS DE LES SETMANES ANTERIORS:

(RECORDEU QUE ELS PREMIS DELS PATROCINADORS CADUQUEN A LES 4 SETMANES!!! No us oblideu de recollir-los)

 

 

SETMANA 8 (6-12 AGOST)

1 ABONAMENT PER A LA PISCINA
DOLORS GUILLO

1 PRODUCTE DE PASTISSERIA VILARRUBLA (COCA O REIXETA)
NEUS TRENCH

SOPAR O DINAR A PIZZERIA VIA FONTE 973 36 04 07
DOLORS GUILLO

1 REGAL DE DISSENY LA SEU
NEUS MATEU

1 SESSIÓ DE MANTENIMENT A GIMNÀS YUMIX 973 35 30 50
JOSEP FERNANDEZ

1 DESCENS AL PARC DEL SEGRE, O LLOGUER DE BICI 973 36 00 92
TERESA GARCIA

SAMARRETES
CARMEN NAVINES, NEUS TRENCH

ENTRADES PISCINA
JUANI CARMONA, MONTSE SOLE, XAVI FERNANDEZ, ISO JORQUERA, ANNA FONT, PEPA FEBRE, CONXITA COLELL, MARI MIGUELSANZ

 

SETMANA 9 (13-19 AGOST)

1 ABONAMENT PER A LA PISCINA: JOSEP FERNANDEZ

1 PRODUCTE DE PASTISSERIA VILARRUBLA: CARMEN NAVINES

SOPAR O DINAR A PIZZERIA VIA FONTE: JOANA FERNANDEZ

1 REGAL DE DISSENY LA SEU: DOLORS GUILLO

1 SESSIÓ DE MANTENIMENT A GIMNÀS YUMIX: JOAN LOZANO

1 DESCENS AL PARC DEL SEGRE, O LLOGUER DE BICI: NEUS TRENCH

 

SETMANA 10 (20-26 AGOST)

1 ABONAMENT PER A LA PISCINA: NEUS TRENCH

1 PRODUCTE DE PASTISSERIA VILARRUBLA (COCA O REIXETA): DOLORS GUILLO

SOPAR O DINAR A PIZZERIA VIA FONTE: TINA JORQUERA

1 REGAL DE DISSENY LA SEU: CARMEN NAVINES

1 SESSIÓ DE MANTENIMENT A GIMNÀS YUMIX: JOANA FERNANDEZ

PREMI LA SEU COMERCIAL: JOSEP FERNANDEZ

1 DESCENS AL PARC DEL SEGRE, O LLOGUER DE BICI: ISO JORQUERA

SAMARRETES: PEPA FEBRE

ENTRADES PISCINA: NEUS MATEU, CONXITA MARTIN, JOAN LOZANO, MONTSE FORMENTÍ, MARIA RIBES

SAMARRETES: PILAR ISERN, PEPITA ESCLUSA

ENTRADES PISCINA: CONXITA COLELL, PEPA FEBRE ISO JORQUERA, TINA JORQUERA, NEUS MATEU, CARMEN NAVINES, EMILIA FAIXES, MONTSE DIAZ,

.

Galeria d'imatges

Mostrar formulari de contacte