Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Especials / Especials2 / Carretera i manta - Premis finals - Moltes gràcies a tothom!

Carretera i manta - Premis finals - Moltes gràcies a tothom!

El programa-concurs de RàdioSeu Carretera i Manta, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, ha acomiadat la 15a edició amb el lliurament d’una aportació solidària de 440 euros al Banc dels Aliments de la Seu d’Urgell. La donació, amb la col·laboració d’Electrònica Simac, s’ha fet en base a la participació dels oients, que enguany ha establert un rècord difícil de superar. I és que s’ha rebut més de 2.000 intervencions, entre trucades en directe i comentaris a través de la xarxa social Facebook.

El lliurament del xec s’ha fet a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’ha recollit Anna Vives, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Vives ha agraït la col·laboració en un moment que ha augmentat de manera significativa la demanda al Banc dels Aliments de la Seu, que està atenent una setantena de persones cada setmana.

En l’acte també s’ha sortejat un viatge a les Illes Canàries entre totes les trucades rebudes, per gentilesa de Cadí Tours. El guanyador ha estat Pasqual Trench, que havia fet la trucada número 110. També s’ha sortejat d’altres premis finals, com ara una coca artesana de Pastisseria Vilarrubla (Joan Lozano), el finançament d’una llicència de conducció per Auto Escola Pirineus (Dolors Guilló) i sopars a restaurants de l’Alt Urgell:

RELACIÓ DE PREMIS DE L'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA (1 dinar o sopar per a dues persones):

CAL PACHO: JOANA FERNANDEZ

NICE: CARMEN NAVINÉS

MASIA D'EN VALENTÍ: NEUS TRENCH

LLAR DE FOC D'ADRALL: CLARISSA FERREIRA

HOTEL SANT VICENÇ: MÒNICA MASIPAquests regals finals han servit per completar un estiu en què Carretera i Manta ha regalat prop de 400 obsequis. Els oients han tingut l’ocasió de guanyar abonaments per a la piscina municipal, samarretes, sopars, aliments artesans, baixades de ràfting, complements de moda i entrades per a concerts, teatre i cinema.

Al llarg de l’estiu, el magazín ha entrevistat més de 100 convidats, amb especial atenció a activitats de la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu. Pel programa hi han passat, entre d’altres, el conseller de Governació de la Generalitat, Jordi Ausàs; l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; els músics Carlos Núñez i Miquel Abras, el jugador del Barça d’handbol Demetrio Lozano i els grups musicals Skatalà i La Pegatina.

Carretera i Manta ha comptat amb el patrocini de Viatges Cadí Tours, Pizzeria Via Fonte, Pastisseria Vilarrubla, Auto Escola Pirineus, Electrònica Simac, Parc Olímpic del Segre, Cafeteria Xicolata, Gimnàs Yumix, Joieria Sangrà i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell.

------------------------------------------------------------------

Últims premis setmanals:

 

PREMIS SETMANA 10:
1 ABONAMENT PER A LA PISCINA: CARMEN NAVINES

1 PRODUCTE DE PASTISSERIA VILARRUBLA: DOLORS GUILLO

1 SESSIÓ DE MANTENIMENT A GIMNÀS YUMIX: MANUE MONTERO

1 DEGUSTACIÓ A CAFETERIA XICOLATA: PILI PEREZ

1 DESCENS AL PARC DEL SEGRE, O LLOGUER DE BICI: XAVI FERNANDEZ

SAMARRETES: TERESA GARCIASETMANA 11 (23-29 agost)


1 PRODUCTE DE PASTISSERIA VILARRUBLA:
CARMEN NAVINES

1 SOPAR O DINAR A PIZZERIA VIA FONTE:
DOLORS GUILLO

1 SESSIÓ DE MANTENIMENT A GIMNÀS YUMIX
XAVI FERNANDEZ

1 DEGUSTACIÓ A CAFETERIA XICOLATA
JOANA FERNANDEZ

1 DESCENS AL PARC DEL SEGRE, O LLOGUER DE BICI
TINA JORQUERA

 

Moltes gràcies als nostres patrocinadors per la seva confiança:

Viatges Cadí Tours

Pizzeria Via Fonte

Autoescola Pirineus

Pastisseria Vilarrubla

Electrònica Simac

Gimnàs Yumix

Joieria Sangrà

Cafeteria Xicolata

Parc Olímpic del Segre

Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell

Mostrar formulari de contacte