Eines personals

Sou a: Inici / Especials / Especials2 / Escolta AQUÍ el conte La bola de neu del Jordi, de la Mercè Garcia Molins

Escolta AQUÍ el conte La bola de neu del Jordi, de la Mercè Garcia Molins

Mercè Garcia i Molins, autora de La bola de neu del Jordi, un conte per a nens i nenes d'entre 2 i 6 anys, està donant a conèixer el seu llibre a les escoles de la Seu i comarca. L'escriptora, de cal Bundancieta, presenta el llibre als infants d'educació infantil, els llegeix la història i, tot seguit, els proposa una activitat de dibuix amb una làmina il.lustrada.

El text de Mercè Garcia i Molins va ser premiat en el concurs Contes que compten, convocat per RàdioSeu (a través del programa 'El bagul dels contes'), la Biblioteca de Sant Agustí, l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell. El llibre l'ha publicat Edicions Salòria amb il·lustracions de la mateixa autora.

Pots escoltar AQUÍ l'àudio de la presentació del conte a l'escola de Castellciutat. La narració la fa Mercè Garcia.

La urgellenca Mercè Garcia Molins, la Bundancieta, també va presentar el passat 3 de gener a la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu el llibre La bola de neu del Jordi. L’obra, editada per Edicions Salòria, ja es pot comprar a diverses llibreries de la Seu d’Urgell i el Pirineu.

El conte ha sortit a la venda alhora que el calendari Les 4 estacions, per ajudar a pares i educadors a explicar el curs de l’any. Les il.lustracions són dibuixos fets a mà i pintats posteriorment amb l’ordinador. Un gran repte per a l’autora, ja que és el seu primer treball amb aquesta tècnica.

Mercè Garcia Molins és una botiguera de La Seu, mare de dos fills i que sempre ha anat combinant passions i obligacions. Ha presentat diverses exposicions de fotografia a la Seu, ha fet treballs d’il•lustradora als llibres de L’Alt Urgell una visió de conjunt, del CRP (Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Urgell), ha participat en el projecte de salut i higiene bucodental a les escoles del govern d’Andorra i ha dissenyat més d’un centenar de corbates del Ball Cerdà.

(Agraïm a la Mercè Garcia que ens hagi fet arribar les fotografies de la presentació del llibre)

Galeria d'imatges

Mostrar formulari de contacte