Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Especials / Especials2 / Nova programació de RàdioSeu 2008-2009

Nova programació de RàdioSeu 2008-2009

RàdioSeu 107.2 estrena la programació de la nova temporada 2008-09. L'emissora urgellenca incorpora enguany un bon nombre de nous col.laboradors i manté bona part dels habituals, que són més d'una trentena de persones de la Seu i comarca.

La informació local continua sent el tret diferencial de la programació. Els informatius, dirigits per Marta Pujantell, ofereixen butlletins a les 09.05, les 10.05, les 11.05, les 12, les 5 de la tarda i les 8 del vespre, a més a més dels resums de la 1 del migdia i les 7 de la tarda.

Al migdia, RàdioSeu estrena un nou magazín, 120 per cent, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, amb entrevistes d'actualitat i espais setmanals, quinzenals o mensuals amb un gran nombre de col.laboradors. Els dilluns s'emet Els Mossos responen (amb César Isla) i Sortim al jardí, amb Laura Tarridas. Els dimarts, Veu de plens (amb els portaveus dels grups polítics municipals), El Poli (repàs a l'actualitat poliesportiva de l'Alt Urgell), Fil directe (entrevistes a regidors de la Seu) i Gent Gran, gent activa (dirigit per Montse Eroles). Els dimecres, Arxiu Obert (amb Joan Obiols, Marta Pujantell i Jordi Dalmau), Quatre grapes (amb Ernest Belchi), El racó de les entitats (espai obert a les associacions locals) i Medi ambient, amb Roger Santmartí. L'últim dijous de mes, Urgellencs d'arreu, en què s'entrevistarà gent de la Seu que destaca a nivell nacional o internacional. I els divendres, La gota freda (amb Josep M. Gasca) i A la Muntanya!, el programa sobre esports d'hivern que s'emet a partir del novembre.

A la tarda, de 6 a 7, Glòria González presenta La Tria, amb espais per al cinema, la tele, els famosos, els Petits Anuncis i l'agenda d'activitats. Prèviament, de 5 a 6, s'emet miniespais sobre contes (amb Montse Rollán i Genisa G. Carricondo), música tradicional (amb Artur Blasco), rutes (amb David Vallvé), llengua catalana (amb Teresa Vilaró) i Sardanes (amb Josep Santamaria).

Una de les novetats més destacades d'enguany serà la recuperació d'un dels programes històrics de RàdioSeu: La Sonsònia, amb Xavi Canut i Albert Villaró. S'emetrà un cop al mes, el dijous a les 8 del vespre. De la seva part, la Tertúlia a 5 es trasllada als dilluns, també a les 8, i es repetirà els dijous al migdia. Compta novament amb Amadeu Gallart, Jaume Bertran, Pep Miñambres, Vicenç Ripoll i Àngel Rúbio. A la mateixa franja del vespre, dimarts s'emet Fire Mix (amb Xavi Abad). Els dimecres, Bàsquet de 3 (amb Toñi Cabello i Jordi Campos) i tot seguit Dance Music (amb Anna Bigordà); i els divendres, els programes quinzenals Huracat i Seu Rock.

La franja de 7 a 8 de la tarda també s'omple d'espais dels col.laboradors: els dilluns, EDFOR (amb Jordi Grau, Paquito Muñoz, Lluís Valls i Santi Roura); els dimarts, Un club, una afició, el nou espai del CF Castellciutat (amb Sergi Cava i Pere Sumarroca); els dimecres, Cançons que parlen (amb Elisabet Valls); els dijous, L'hora hispana; i els divendres, Claqueta, amb Glòria González i Tatiana Gallardo.

Els dissabtes, RàdioSeu també emet en directe, amb Fem Dissabte (de 10 del matí a 2 del migdia) i amb la retransmissió dels partits a casa del Cadí La Seu, amb Pep Ribes i David Vallvé.

Consulta aquí l'equip de col.laboradors

Galeria d'imatges

Mostrar formulari de contacte