Eines personals

Sou a: Inici / Especials / Festa Major de la Seu d'Urgell 2007 - RàdioSeu 'Emissora Oficial'

Festa Major de la Seu d'Urgell 2007 - RàdioSeu 'Emissora Oficial'

RàdioSeu - Emissora Oficial

RàdioSeu ha ofert durant els dies de la Festa Major un seguiment especial dels actes del programa festiu. Des de divendres, dia 24 d'agost, i fins dimarts, dia 28, la nostra emissora ha informat puntualment els ciutadans de totes les activitats, ha parlat amb els protagonistes de la festa i ha dedicat una atenció especial a la música dels grups que han actuat a la ciutat. L'equip de seguiment l'hem format Ignasi Cervera, Carlos Garcia, Glòria Gonzàlez, David Mar i Marta Pujantell.

Dissabte al vespre RàdioSeu va retransmetre en directe des de l'Ajuntament el pregó de la celebració, que va llegir l'urgellenc Jaume Tàpies. A més a més, al llarg del dia l'emissora va informar dels resultats dels tornejos esportius, va connectar amb el centre de la ciutat i va oferir entrevistes amb els responsables dels actes més significatius i amb els principals artistes convidats, com Sr. Trepador, Antònia Font o Skalariak, entre d'altres.

A més de l'emissió en directe, RàdioSeu va col.laborar activament en alguns dels principals actes de la Festa Major com, per exemple, la locució dels tornejos de bàsquet i futbol i la presentació de la lectura del pregó.

Mostrar formulari de contacte