Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Especials / Món Màgic de les Muntanyes - Guanyadors

Món Màgic de les Muntanyes - Guanyadors

Organitza i patrocina: UBSU/La Seu Comercial Col.laboren: Ajuntament de la Seu d'Urgell, Secretaria de Comerç i Turisme de la Generalitat i Turisme de la Seu Participa: UBSU, la Seu Comercial i l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell

El concurs d’aparadors i façanes, de la campanya de Nadal El Món màgic de les Muntanyes, ja té guanyadors. S’han fet públics aquest dimarts al matí mitjançant un sorteig retransmès en directe per RàdioSeu. A l'acte hi han intervingut Sandra Sans i David Morales, en representació de La Seu Comercial; Carme Galindo, directora de Turisme La Seu, i Antoni Viñals, coordinador de la campanya.

L'obertura del concurs a la votació popular ha tingut una bona resposta. Gairebé tres-centes persones hi han participat. Una xifra que ha valorat positivament Carme Galindo.

El primer premi d’aparadors l'ha guanyat la Xarcuteria Pagès, seguida d'Òptica Isern i Carnisseria Charlie. En façanes els premiats són els establiments Perruqueria i Estètica Heura i Carnisseria Mitjana. El premi especial Món Màgic se l’ha endut la Fusteria i Derivats Morales. David Morales s’ha mostrat agraït pel reconeixement.

Pel que fa als votants, el sorteig ha premiat Albert Garcia amb un lot de productes del Món Màgic; Llorenç Bonet, amb un sopar per a dues persones, i Maria Casanovas, amb 180 euros en vals de compra en establiments de La Seu Comercial.

En un altre ordre de coses, en relació amb el sorteig de la Seu Comercial, el val de compra per 250 euros ha estat per a Rosa Pérez, per una compra feta a l’Espardanyeria ABC; el de 500 €, per a Alberto Sánchez, per una butlleta lliurada a Calçats Pirineus; i el primer premi, de 750 euros, per a Òscar Martínez, d'una butlleta rebuda per MRW. La delegació de l'empresa de missatgeria, simultàniament, ha guanyat un viatge de cap de setmana sortejat entre els associats a la UBSU.

A tot plegat s'hi ha d'afegir el veredicte del concurs de fotografia. El guanyador ha estat Marc Moles, per una foto realitzada a Mobles Farràs.

D'aquí a uns dies es dura a terme a l'Ajuntament de la Seu un acte de lliurament dels premis dels diversos concursos promoguts per La Seu Comercial dins de la Campanya de Nadal.

Galeria d'imatges