Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / L'equip

L'equip

RàdioSeu 107.2 FM fa 35 anys.  L’1 de juliol de 1985 s’iniciaven oficialment les emissions a la Seu d’Urgell gràcies a l’empenta d’un grup de joves amb inquietuds que van plantejar a l’Ajuntament la idea de muntar la ràdio. El suport institucional i la implicació ciutadana van unir-se per aconseguir que el projecte es consolidés i l’emissora esdevingués un mitjà de comunicació de referència a la ciutat.

Des d’aleshores, RàdioSeu ha estat una ràdio viva, tenint com a puntal els col.laboradors, tot i que també apostant per la professionalització. Durant més de tres dècades de molts canvis tecnològics i socials, l’esforç fet s’ha centrat en la retransmissió ininterrompuda del batec del dia a dia de la ciutat, amb el  tret diferencial de la proximitat i la voluntat d’oferir un servei públic sustentat en una programació atenta a la informació, la formació i l’entreteniment.

Cal destacar que RàdioSeu, ubicada actualment l'eixample de la ciutat després d'haver estat des dels seus inicis a Castellciutat, també ha crescut aprofitant les noves tecnologies. La nostra pàgina web, que es va posar en marxa el 2007, i la presència a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), han fet possible que la ràdio local de la Seu d’Urgell hagi superat les fronteres físiques i hagi pogut potenciar la participació, amb la interacció constant dels urgellencs i urgellenques, allà on es trobin.

No cal dir noms. Els agraïments els dediquem a tots els qui, en algun moment de la nostra història, han empès RàdioSeu endavant, ja sigui amb la seva veu o amb el gest d’escoltar-la. El desig ara és projectar cap al futur el llegat radiofònic del temps viscut.

 

Aquí tens llistats tots els membres de l'equip i els col·laboradors de RàdioSeu. Pots fer click sobre algun dels programes en què participen per a veure'n més informació.


Mostrar formulari de contacte