Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / A la venda el Calendari 2015 de l'Associació pels Animals del Pirineu

A la venda el Calendari 2015 de l'Associació pels Animals del Pirineu

Està protagonitzat per onze gossos i un gat que han estat adoptats Els nous propietaris expliquen a cada pàgina la seva experiència amb les mascotes

Animals Pirineu - Calendari 2015
Animals Pirineu - Calendari 2015
24/12/2014 12:17

L'Associació pels Animals del Pirineu ha posat a la venda el seu Calendari 2015, amb el qual es pot col·laborar en les activitats que porta a terme l'entitat per a la protecció i adopció d'animals abandonats a l'Alt Urgell, Cerdanya i Andorra.

Aquest calendari, de format DIN A4, té la particularitat que cada mes té com a protagonista una de les mascotes que l'associació ha aconseguit donar en adopció. Hi apareixen, concretament, onze gossos de diferents races i un gat, el Tupinet. 

Els propietaris que han acollit els animals expliquen la seva experiència amb textos breus i emotius, escrits en català i anglès. Una part important de les peticions d'adopció arriben des del nord d'Europa, principalment d'Alemanya i els Països Baixos.

El calendari es pot trobar en diverses llibreries i establiments de l'Alt Urgell i Andorra, o bé directament a través de l'associació.

Mostrar formulari de contacte