Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / A la venda 'Projecte Pirene', el primer disc del músic Arnau Obiols

A la venda 'Projecte Pirene', el primer disc del músic Arnau Obiols

L'enregistrament fusiona per primera vegada, de manera integral, el jazz amb la música del Pirineu El CD es pot adquirir a través d'Internet i a la Llibreria Purgimón

Arnau Obiols - Disc Projecte Pirene
Arnau Obiols - Disc Projecte Pirene
07/08/2013 11:44

El músic urgellenc Arnau Obiols ha presentat a RàdioSeu el disc 'Projecte Pirene', un enregistrament que fusiona per primera vegada, de manera integral, el jazz amb la música del Pirineu.

La improvisació, el llenguatge jazzístic, la cançó tradicional catalana i d'altres influències conviuen en aquest treball instrumental en què a més d'Arnau Obiols (bateria), encarregat dels arranjaments i la composició, també hi participen Pol Omedes (trompeta i flugel), Pau Solsona (piano) i Emily Smejkal (contrabaix).

L'objectiu del quartet és donar a conèixer la creació, sorgida del treball de final carrera a l'ESMUC. La primera presentació està prevista aquest dilluns vinent, a les 22.30 hores, a la plaça Major de Bellver, en el marc del Festival TRAMA.

El nom del projecte s'ha agafat de la llegenda que diu que Hércules va cobrir el cos de la princesa Pirene amb grans pedres i així va néixer el Pirineu, que en grec significa muntanya de foc. La caràtula del disc l'ha dissenyada l'urgellenc Gerard Moliné.

Venda per Internet

Arnau Obiols s'ha mostrat satisfet pel resultat i destaca l'esforç en el procés de creació. El disc s'ha enregistrat als estudis Laietana, amb temes ben diversos, com una plegària per la pluja, una cançó de bressol, improvisacions a partir de sons d'aigua o un tema propi.

El CD es pot adquirir a la Seu a la Llibreria Purgimón o bé a través de la pàgina web arnauobiols.com.

Mostrar formulari de contacte