Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / A punt el procés de votacions als Pressupostos Participatius de la Seu

A punt el procés de votacions als Pressupostos Participatius de la Seu

El termini s'obre el 30 de maig i finalitzarà el 4 de juny. Les persones empadronades a la Seu i majors de 16 anys poden triar entre 40 propostes de millora de la ciutat

Formulari de votacions
Formulari de votacions
26/05/2016 17:01

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja ha convocat el procés de votacions als Pressupostos Participatius 2016, que s’iniciarà el pròxim dilluns, 30 de maig, i s’allargarà fins al dissabte 4 de juny. Durant aquest termini, les persones empadronades a la Seu i majors de 16 anys podran votar fins a un màxim de 5 propostes, valorant les que considerin prioritàries i més importants per a la ciutat.

Tots els urgellenc rebran a les seves bústies el formulari en què s'exposen els 40 projectes validats. Al costat de cada proposta hi haurà una casella per tal que es pugui marcar amb una X.

Les votacions es podran formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, a la Biblioteca Sant Agustí, al Centre Cultural Les Monges (matins) i al Pavelló poliesportiu (dilluns i dijous, de 16.30 a les 19 hores). Aquests espais municipals disposaran d'una urna on poder dipositar el formulari.

La tinent d’alcalde de Participació Ciutadana, Anna Vives, ha afirmat que "el fet que tothom pugui opinar i decidir sobre allò que es fa a la nostra ciutat és una oportunitat que no es pot deixar passar de llarg” i ha animat el màxim nombre de persones a votar.

40 propostes

Cal recordar que la comissió tècnica municipal dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament urgellenc ja ha realitzat la valoració de les 186 propostes noves presentades en l’edició d’enguany. Del total, 86 han resultat vàlides tècnicament, tot i que 29 eren repetides, 6 ja s'estan duent a terme i 18 estan previstes per a la seva execució. Al balanç també s’hi han sumat 7 propostes recuperades de l’edició anterior, podent-se votar finalment 40 accions.

Les propostes són variades, com ara la construcció d'un ‘camí amic’ per tal que els nens puguin anar sols a l’escola, instal·lar més aparcadors per a bicicletes o elevar el passos de vianants del passeig Joan Brudieu.

La comissió tècnica ha argumentat els motius de no viabilitat que, juntament amb les propostes vàlides, es poden consultar al web de l’Ajuntament (www.laseu.cat) i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

 

Mostrar formulari de contacte