Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acord per a la millora de la Llar d'infants Francesc Xavier de la Seu d'Urgell

Acord per a la millora de la Llar d'infants Francesc Xavier de la Seu d'Urgell

La Fundació “la Caixa” col·labora amb el Bisbat d'Urgell per tirar endavant un projecte de reforma que oferirà una millor qualitat en l'atenció als infants del centre urgellenc
Signatura dels convenis entre el Bisbat d'Urgell i la Fundació 'la Caixa' (Foto: Bisbat d'Urgell)
07/12/2022 17:35

La Llar d’Infants Francesc Xavier, vinculada a la parròquia de Sant Ot de la Seu d’Urgell, durà a terme un projecte de reforma de l’espai exterior de les seves instal·lacions. La intervenció permetrà oferir una millor qualitat en l’atenció als infants que acull, pertanyents a famílies en situació de vulnerabilitat, i adaptarà l'equipament a les necessitats de mobilitat i accessibilitat dels usuaris.

La millora serà possible gràcies a una aportació de la Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank. D'altra banda, un altre acord amb l'entitat financera facilitarà beques d’estades de lleure a joves sense recursos a l'Alberg Llar Amadeu, situat al Santuari de Núria. La instal·lació s'ha ofert a la pastoral juvenil i del pelegrí, que actualment dona servei a grups de joves que fan estades de lleure amb valors.

Ambdós convenis han estat signats aquest dimecres per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives; el president de la Fundació Sant Francesc Xavier, mossèn Ignasi Navarri, i el director de Banca d’Institucions de Lleida, Geremi Camí Calzada, per part de CaixaBank.


Mostrar formulari de contacte