Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acord entre Diputació i La Caixa per a la conservació d'espais naturals i la inserció laboral

Acord entre Diputació i La Caixa per a la conservació d'espais naturals i la inserció laboral

El programa combina les actuacions en el medi i la creació de llocs de treball per a col.lectius desfavorits
29/12/2010 09:55

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i el delegat general de 'la Caixa' a Lleida, Enric Pujol, han renovat l'acord per a la conservació i millora d'espais naturals i la inserció laboral de col·lectius en risc d'exclusió social. El conveni té una vigència d'un any i compta amb una inversió de 'la Caixa' d'1,2 milions d'euros.

Amb aquests diners es preveu subvencionar uns 25 projectes que s'afegirien als 22 que ja estan en marxa. En cinc anys, 'la Caixa' ha invertit a través d'aquest programa 5,4 milions d'euros en 67 projectes que han donat feina a 247 persones.

L'acord incorpora nous àmbits d'actuació com ara la potenciació d'actuacions que ajudin a minimitzar els efectes del canvi climàtic i la implementació d'accions encaminades a la utilització d'energies renovables.

Un dels objectius de la Diputació de Lleida és garantir la preservació dels valors naturals, el desenvolupament socioeconòmic sostenible i l'ús públic ordenat. Paral·lelament, l'Obra Social 'la Caixa' aposta per la millora de la qualitat de vida dels ciutadans mitjançant el desenvolupament social, cultural i ambiental.

Mostrar formulari de contacte