Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acord entre l'Ajuntament d'Organyà i Javi Padial per ampliar les activitats de futbol formatiu

Acord entre l'Ajuntament d'Organyà i Javi Padial per ampliar les activitats de futbol formatiu

El conveni permetrà l'organització d'estades, torneigs i clínics al municipi, com per exemple el Campus Futpro, amb tres torns setmanals al juliol. Prèviament, a la Seu es faran unes Jornades de Tecnificació per Setmana Santa
23/02/2017 11:45

L'alcalde d'Organyà, Celestí Vilà, i el tècnic internacional de futbol Javi Padial han signat aquest mes un conveni per ampliar les activitats relacionades amb el futbol formatiu al municipi. Les dues parts estan treballant per millorar aquesta col·laboració ja existent i consolidar el municipi i la comarca com a referent per a l'organització d'estades de pretemporada, torneigs i clínics, i d'aquesta manera generar activitat i donar noves oportunitats als joves futbolistes locals. El municipi hi aporta les instal·lacions per tal que es pugui desenvolupar l'activitat a nivell tècnic.

Dins d'aquest objectiu, Padial i el consistori ganxo ja estan preparant la propera edició del Campus Futpro Organyà, que es farà a l'estiu i comptarà amb tres torns setmanals: el primer, del 3 al 8 de juliol; el segon, del 10 al 15 de juliol; i l'últim, del 17 al 22 de juliol. Des d'ara ja se'n pot demanar informació i reservar places a través del telèfon 698 226 304 o bé al correu javier.padial@futproacademy.com. L'any passat, aquest campus va comptar amb més de 150 participants d'arreu de Catalunya.

D'altra banda, la Seu d'Urgell també acollirà prèviament unes noves Jornades de Tecnificació, per Setmana Santa, amb la col·laboració de l'Ajuntament urgellenc. Seran, concretament, entre el 10 i el 13 d'abril i s'adrecen a infants i joves que vulguin millorar els seus recursos com a futbolistes. Les inscripcions també estan obertes. A banda del telèfon i el correu de contacte, també se'n pot trobar informació a la Floristeria Balbina.

Javi Padial ha valorat positivament l'acord amb l'Ajuntament d'Organyà, ja que les condicions que ofereix la població per fer estades amb jugadors de base són ideals en comparació amb àrees urbanes. El tècnic urgellenc, que es va formar a l'EDFOR, en valora l'entorn de muntanya, el fet de disposar de camp de gespa natural, la facilitat per a l'estacionament de vehicles, les activitats complementàries com ara la piscina i el pàdel, la proximitat a la Seu i Andorra i també la bona rebuda per part dels veïns.

Dins de la seva trajectòria recent com a tècnic, Padial ha format part de l'Escola del Futbol Club Barcelona entre el 2014 i el 2016 i ha treballat com a entrenador al Brasil i a la Xina, entre d'altres destins. Des de la seva experiència, ha destacat l'impuls que està rebent el futbol a la Xina, sobretot per la forta inversió econòmica que hi està duent a terme tant el govern com empreses privades, malgrat que el Brasil segueix sent el país on es viu el futbol amb més intensitat.

  • Javi Padial i Celestí Vilà, a l'Ajuntament d'Organyà
  • Campus Futpro Organyà 2016

Mostrar formulari de contacte