Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acord per a la convocatòria de la comissió de seguretat ciutadana de la Seu

Acord per a la convocatòria de la comissió de seguretat ciutadana de la Seu

El ple aprova per unanimitat una moció de Progrés amb dues esmenes de CIU L'equip de govern demana evitar "l'alarmisme" i recorda que els fets delictius van baixar durant el 2010
Cadí La Seu 2012-13 - Georgina Bahí
14/02/2012 11:21

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat  per unanimitat una moció del grup de Progrés en què s'acorda convocar el més aviat possible la comissió de seguretat ciutadana. L'equip de govern (CIU) va votar a favor de la proposta puntualitzant que ja estava previst fer-ne la convocatòria un cop s'hagués dut a terme la Junta Local de Seguretat, que ha de fer el balanç delictiu del 2011.

En la seva intervenció, el tinent d'alcalde Lluís Biosca va agrair el sentit positiu de la petició, tot i que va demanar al principal grup de l'oposició que eviti "l'alarmisme" en relació amb les afirmacions sobre l'augment dels robatoris i un suposat increment del tràfic d'estupefaents. Biosca va instar als grups a que esperin el resum d'actuacions de l'any passat, "per fer afirmacions basades en dades objectives i no en sensacions".

L'equip de govern recordava ahir durant el plenari que malgrat el context de crisi econòmica, les xifres del 2010 van constatar a la Seu una disminució dels fets delictius. D'altra banda, es va assegurar que s'està oferint atenció policial als ciutadans les 24 hores del dia, "amb un reforç important a les nits, ja que es compta amb un servei especial".

Tots els grups polítics representats al consistori van votar a favor de la moció, que estableix, a través d'una esmena de CIU, que la comissió municipal de seguretat ciutadana es reunirà cada sis mesos i no cada tres, com sol.licitava Progrés. La convocatòria es farà després de conèixer les dades que aportarà la Junta Local de Seguretat, integrada per tots els cossos policials.

Mostrar formulari de contacte