Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Adjudicada l'ampliació de la vorera entre el Parc del Segre i el Camí de la Palanca

Adjudicada l'ampliació de la vorera entre el Parc del Segre i el Camí de la Palanca

Es completen així les obres del Cinyell Verd en el tram que voreja el riu Segre El projecte l'executarà Construccions Orgèl.lia amb un pressupost de 96.000 euros
Cinyell verd - Obres
11/01/2010 18:18

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha adjudicat l'ampliació de la vorera del Cinyell Verd, al marge dret del Segre, en el tram que va del Parc del Segre fins al camí de la Palanca. Les obres han estat adjudicades a l'empresa Construccions Orgèl•lia SL amb un pressupost de 95.947 euros. El termini d'execució és d'un mes.

Amb aquestes obres es refaran uns 400 m2 de l'actual vorera amb l'objectiu de fer-la més ampla fins arribar als dos metres, per tal que hi puguin circular còmodament els vianants. El tram afectat és d'uns 230 metres i actualment es troba força deteriorat, causa del creixement dels arbres que hi ha plantats.

Amb aquesta actuació es donaran per acabades les obres de construcció del Cinyell Verd, executat entre els anys 2007 i 2008, i que van consistir a ampliar i urbanitzar les voravies entre el Parc del Segre i el Camí Ral de Cerdanya, pel costat del parc de bombers. El tram té un quilòmetre de longitud.

Mostrar formulari de contacte