Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Admesos tots els nens i nenes que van demanar plaça per a la Llar d’infants municipal Els Minairons

Admesos tots els nens i nenes que van demanar plaça per a la Llar d’infants municipal Els Minairons

La matrícula dels nous alumnes s'haurà de fer del 5 al 9 de juny a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Llar d'infants municipal Els Minairons
Llar d'infants municipal Els Minairons
26/05/2017 12:52

Totes les famílies urgellenques que van sol·licitar plaça per als seus fills i filles a la Llar d'infants municipal Els Minairons de la Seu d'Urgell, dins de les dates de termini, han obtingut plaça en aquest centre d'educació de 0 a 3 anys.

Segons indiquen les dades de la llista d'admesos, exclosos i empats, aprovada aquesta setmana per la Junta de Govern Local, en total s’han presentat per al curs 2017-2018 un total de 93 sol·licituds: 59 noves peticions i 34 d’infants ja escolaritzats en aquest centre.

La regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Sílvia Iscla, ha afirmat que "un any més es compleix l'objectiu d’acceptar totes les preinscripcions de la llar d’infants municipal". A més a més, Iscla ha afegit que és "una molt bona notícia" que hagi augmentat el nombre de sol·licituds, "perquè significa que s'està duent a terme un bon projecte educatiu, que la feina s’està fent bé i que les millores que es van incorporant any rere any són eficients". 

Matrícula

El període de matrícula a la Llar d'infants municipal Els Minairons per als nous alumnes va del 2 al 9 de juny. Caldrà tramitar els documents a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu. En el moment de la matrícula, les famílies hauran de portar la domiciliació bancària amb format SEPA per poder domiciliar les mensualitats.

També s'obrirà una llista d'espera a partir del dilluns 12 de juny, a les nou del matí, a l'OAC. 

Mostrar formulari de contacte