Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aigües d'Arinsal inverteix 2 milions d'euros per iniciar la producció

Aigües d'Arinsal inverteix 2 milions d'euros per iniciar la producció

L’empresa realitza proves parcials per posar a punt la planta Es preveu comercialitzar sis formats d’ampolles per hostaleria i alimentació

09/08/2013 11:30

L’empresa Aigües d’Arinsal ha invertit dos milions d’euros a la seva planta embotelladora per iniciar la producció, segons ha informat el seu conseller delegat, Andreu Vilarrubla. La inversió s’ha destinat a l’obra civil i a la compra de tota la maquinària, importada de segona mà des de l'empresa d'aigües de Monte San Savino (Itàlia). L’empresa havia previst iniciar la producció aquest estiu però les fortes nevades del passat hivern van impedir instal•lar les màquines a la planta.

Al llarg de l’estiu, Aigües Arinsal es dedicarà a fer les proves parcials per posar a punt el sistema, un cop enllestides les proves de fabricació dels sis formats d’ampolles que es volen comercialitzar. En aquest sentit, l’empresa ha decidit vendre tres ampolles per hostaleria, amb un disseny exclusiu, i tres per a l’alimentació. Es preveu que les primeres ampolles estiguin a punt el proper Nadal.

Aigües d’Arinsal té previst comercialitzar 30 milions d’ampolles l’any 2016, tot i que Vilarrubla ha assegurat que l’empresa té més capacitat de producció. Des de la posada en marxa fins a assolir el ple rendiment passaran tres o quatre mesos. Segons el conseller delegat, es preveu que els dos primers anys “hi haurà pèrdues” però "aniran disminuint a mida que vagin passant els mesos”.

Mostrar formulari de contacte