Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Albert Viladés presenta el seu 'sketchbook' sobre la Seu

Albert Viladés presenta el seu 'sketchbook' sobre la Seu

En el llibre s'hi reflecteixen les aquarel·les dedicades a la ciutat que el pintor exposa fins aquesta setmana. L'acte se celebrarà aquest dissabte a les 7 de la tarda a la Sala La Cuina

Carrer Josep Zulueta de la Seu (Albert Viladés)
Carrer Josep Zulueta de la Seu (Albert Viladés)
30/03/2016 17:41

Aquest dissabte, 2 d'abril, a les 7 de la tarda, es presentarà a la Sala La Cuina, al Centre Cultural Les Monges, el llibre 'La Seu d'Urgell. L'sketchbook d'Albert Viladés' , publicat per Editorial Andorra. L'acte anirà a càrrec del mateix autor, amb la participació de l'escriptor urgellenc Pep Albanell. I és que el llibre també incorpora algun text escrit per Albanell sobre alguns dels racons de la Seu que retrata Viladés.

Al mateix espai de La Cuina, actualment el pintor de la Seu hi té exposada la seva mostra titulada 'Squetxes', que es compon d'una sèrie d'aquarel·les originals de l'artista, reproduccions ampliades dels seus sketchbooks i també originals. La mostra també ofereix algunes aquarel·les seleccionades del seu llibre.

L'sketchbook és una llibreta que fa servir Albert Viladés per plasmar-hi les seves impressions en un moment donat d'una manera molt ràpida, concretament de carrers i espais públics de la Seu d'Urgell. Pel que fa a exposició, es pot visitar fins aquest diumenge, 3 d'abril. L'entrada és lliure.

Mostrar formulari de contacte