Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Albert Villaró presenta a la Seu 'L'escala del dolor'

Albert Villaró presenta a la Seu 'L'escala del dolor'

L'acte és aquest dijous a les 8 del vespre a la Sala de la Immaculada i serà introduït per Jordi Ausàs Joan Mingorance parla a Andorra del seu nou llibre, Amor y libertad

18/04/2012 20:30

Albert Villaró presenta a la Seu la seva darrera novel·la, L'escala del dolor. L'acte serà aquest dijous a les 8 del vespre, a la Sala de la Immaculada. La introducció serà a càrrec de l'exalcalde de la Seu i exconseller de Governació, Jordi Ausàs.

L'escala del dolor té entre els seus personatges el president de França, Nicolas Sarkozy, i la seva dona, Carla Bruni, ja que s'inspira en una hipotètica nova visita a Andorra del copríncep francès. La trama de l'obra fa coincidir la visita oficial en plena Setmana de l'Isard i, a més a més, amb la mort d'una persona a mans d'un franctirador. Tot plegat configura una intriga amb tocs d'humor i amb la presència del policia Andreu Boix, el personatge que ja apareixia a Blau de Prússia.

Villaró explica que la idea va sorgir després de veure el fort dispositiu de protocol i seguretat que va acompanyar la primera visita de Sarkozy al Principat, ara fa dos anys. L'escriptor i arxiver urgellenc es mostra satisfet de la rebuda del llibre, publicat ara fa tres mesos, i espera que tingui una bona sortida per Sant Jordi.

Aquest dijous a la mateixa hora també es fa, a Andorra, una altra presentació d'una novetat local. El director de la UNED a la Seu, Joan Mingorance, presenta el seu assaig Amor y libertad. La pasión que desafía a la urdidumbre social. L'acte serà al Centre de Congressos d'Andorra la Vella i, en aquesta ocasió, serà introduït per la cònsol major de la capital andorrana, Rosa Ferrer.

  • Albert Villaró - Catedral
    Albert Villaró - Catedral
  • Joan Mingorance i Joan Ganyet
    Joan Mingorance i Joan Ganyet

Mostrar formulari de contacte