Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Última jornada del projecte 'Tots som joves, tots som grans'

Última jornada del projecte 'Tots som joves, tots som grans'

Al llarg del curs, alumnes d'ESO de La Salle i padrins comparteixen coneixements i valors de cada generació L'experiència es clourà amb una visita dels joves a l'Hospital i la Llar de Sant Josep
'Tots som joves, tots som grans' 2015
12/03/2015 16:05

Aquest divendres tindrà lloc la quarta i última sessió del projecte d'aprenentatge i servei 'Tots som joves, tots som grans' on participen de manera voluntària 38 alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle.

Durant aquest curs els estudiants han treballat diferents aprenentatges dins l'assignatura d'Educació eticocívica i religió, al voltant de temes com l'empatia, la intergeneracionalitat i el voluntariat. Les entitats que col·laboren en el projecte van fer durant el primer trimestre diverses xerrades per tal de donar a conèixer més a fons la seva tasca. Els participants van visitar l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i l'Ajuntament per conèixer el Pla Educatiu d'Entorn i la Regidoria de Gent Gran.

En aquesta tercera edició s'han fet fins ara tres trobades. L'última va tenir lloc al col·legi La Salle i van ser els mateixos avis els qui van visitar els alumnes de secundària, en una visita que totes dues parts van qualificar d'emotiva.

En aquesta última sessió seran els alumnes que visitaran l'Hospital. Quinze estudiants acompanyaran els avis que van amb cadira de rodes pels carrers de la ciutat, i ells mateixos en portaran una per veure les barreres arquitectòniques. També faran també una activitat sense visió. La jornada acabarà amb un petit aperitiu de cloenda.

Els altres 28 alumnes que visitaran la Llar Sant Josep faran una gimcana intergeneracional i després un esmorzar conjunt.

Mostrar formulari de contacte