Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Alumnat de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell participa en trobades i tallers musicals

Alumnat de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell participa en trobades i tallers musicals

El cap de setmana passat els alumnes de violí i viola s'han trobat amb estudiants de Berga i Puigcerdà. També hi ha hagut els Petits Concerts de Primavera i, a Barcelona, el taller 'Vine a Cantar amb els Betales'

Concert d'alumnes de les EMM de la Seu, Berga i Puigcerdà, a la Sala de Sant Domènec
Concert d'alumnes de les EMM de la Seu, Berga i Puigcerdà, a la Sala de Sant Domènec
14/03/2023 18:05

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat la trobada de corda amb l'alumnat de violí i viola de les Escoles Municipals de Música de la Seu d'Urgell, Berga i Puigcerdà. La jornada va consistir en un matí de treball que es va acabar amb una mostra oberta al públic a la Sala de Sant Domènec. Diumenge es va fer dues activitats més: els Petits Concerts de Primavera de Cant i 'Vine a Cantar', amb música dels Beatles. (Galeria d'imatges)

De la seva part, l'alumnat de l'àrea de cant va interpretar, a la sala d'audicions de l'EMM de la Seu, obres de diferents estils amb l'acompanyament al piano de Joan Carles Querencia. El concert es va acabar amb una peça comuna. (Galeria d'imatges)

D'altra banda, l'alumnat de cor de mitjans es va desplaçar fins a l'Auditori de Barcelona, per participar en un taller dirigit per Montse Meneses i acompanyats de la música en directe del grup de tribut Sargent Pepper. Es van treballar diferents peces dels Beatles i es va cloure la trobada amb un concert final obert al públic. (Galeria d'imatges)

 

Mostrar formulari de contacte