Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Alumnes de 4t d'ESO de La Salle ofereixen a la Biblioteca Sant Agustí una xerrada sobre igualtat

Alumnes de 4t d'ESO de La Salle ofereixen a la Biblioteca Sant Agustí una xerrada sobre igualtat

L'acte, avui divendres a 2/4 de 8 del vespre, forma part d'un treball que elaboren aquest curs. El projecte vol contribuir a conscienciar sobre els valors que s'ensenyen en les famílies

Alumnes de 4t d'ESO de La Salle
Alumnes de 4t d'ESO de La Salle
26/02/2016 09:30

La Biblioteca Sant Agustí acollirà avui divendres, a 2/4 de 8 del vespre, la xerrada 'Igualtat o desigualtat? Com eduquem els nostres fills?'. La particularitat d'aquest acte és que els ponents són alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle, que hi presentaran les conclusions del treball que elaboren durant el curs actual a l'entorn d'aquest tema.

En una entrevista que emet aquest migdia RàdioSeu, el grup, format per sis alumnes, ha explicat que van escollir fer aquest treball en considerar que "cal fer veure, tant als pares com als adolescents, que encara avui hi ha desigualtat i cal influir en el pensament de la gent per canviar una mica".

El treball va començar amb una fase d'aprenentatge, amb la col·laboració de Mireia Pellicer, Anna Justo i Sònia Notario i de les tutores del grup, Núria Tomàs i Meritxell Nieto. Posteriorment es va fer observacions entre els mateixos alumnes de La Salle i el seu comportament a l'hora del pati. Una de les conclusions és que "els alumnes tenen una visió global del tema però no ho acaben de conèixer", mentre que el professorat està més conscienciat.

El conjunt d'estudiants ha incidit en la importància del medi familiar per tal que es parli d'aquest tema a les llars i s'ajudi així a millorar la societat. El treball forma part d'un projecte d'Aprenentatge i Servei.

Mostrar formulari de contacte