Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Alumnes del Col·legi La Salle La Seu elaboren una cançó per demanar la fi de les guerres

Alumnes del Col·legi La Salle La Seu elaboren una cançó per demanar la fi de les guerres

Els estudiants de 5è de primària han treballat el tema de la pau, arran de l'actual invasió a Ucraïna però també d'altres conflictes bèl·lics existents arreu del món. El vídeo ja es pot visualitzar a YouTube
Vídeo per la pau elaborat per alumnes de La Salle La Seu
30/03/2022 11:40

Els alumnes de 5è de primària del Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell han elaborat una cançó per treballar a l'aula la qüestió dels conflictes bèl·lics i la recerca de la pau. Arran de la guerra que afecta actualment Ucraïna, per la invasió de tropes russes, però també pels molts altres conflictes armats que hi ha ara mateix arreu del món, els estudiants han estat treballant el tema.

Des de La Salle expliquen que els darrers fets "han remogut la consciència" dels infants i que "entre tots" volen "aportar un granet de sorra cap a l'esperança", de cara a "lluitar perquè la veu sigui el nostre referent en qualsevol conflicte, i no les armes". Per això han creat una lletra i una melodia, a ritme de rap, i han intentat així "que l'angoixa que els provoca aquesta situació sigui motiu perquè la gent que està al poder tingui consciència d'aquest fet i prengui decisions molt més encertades que les actuals". 

El vídeo ja es pot visualitzar al perfil de La Salle La Seu a la plataforma YouTube.

Mostrar formulari de contacte