Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Álvarez i Gallego avalen l'aturada de les obres al túnel dels Dos Valires

Álvarez i Gallego avalen l'aturada de les obres al túnel dels Dos Valires

Els responsables sindicals catalans recolzen l'USDA en la petició de legislació laboral a Andorra Alhora, s'ofereix a col.laborar per avaluar accidents amb empreses espanyoles implicades

Túnel Dos Valires - Grua ferralla
Túnel Dos Valires - Grua ferralla
03/06/2010 19:50

Els secretaris generals de la UGT i Comissions Obreres a Catalunya, Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego, s'han mostrat ahir d’acord amb la decisió del Govern d’Andorra d’aturar les obres al túnel dels Dos Valires, després del nou esfondrament de dissabte passat.

Álvarez considera que, davant de fets com aquest, es fa evident que “Andorra necessita legislar en matèria de relacions laborals i especialment pel que fa a la salut i la seguretat dels treballadors”. En tot cas, el representant sindical català va matisar que “a Andorra parlem a través de la USDA, que fa una molt bona feina”. Així, es va oferir a col.laborar: “Qualsevol necessitat que tinguin per avaluar els accidents o per a la relació amb les empreses, si n’hi ha d’Espanya, els companys de la USDA saben que poden comptar amb nosaltres”.

De la seva part, Joan Carles Gallego valora que, a diferència de l'anterior accident, "aquesta vegada no s'ha hagut de lamentar víctimes personals", però va coincidir en la necessitat "d'exigir, amb els sindicats d'Andorra, la necessitat de reforçar al màxim les mesures de seguretat". I hi afegeix: "Si s'han de paralitzar les obres, que es paralitzin fins que hi hagi les mesures adients al respecte". Gallego creu que "en una situació com aquesta cal posar sobre la taula els problemes i no permetre cap més accident amb víctimes".

Mostrar formulari de contacte