Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Amics del Romànic de Catalunya fa a la Seu d'Urgell la seva sortida anual

Amics del Romànic de Catalunya fa a la Seu d'Urgell la seva sortida anual

Uns 200 membres de l'associació van conèixer el patrimoni de la ciutat aquest diumenge passat L'eix principal de la jornada va ser la visita a la Catedral, única seu romànica del país

Romànic - Trobada a la Seu
Romànic - Trobada a la Seu
29/04/2015 10:39

L'Associació Amics del Romànic de Catalunya ha escollit enguany la Seu d'Urgell per fer la seva sortida anual. Uns 200 socis i col·laboradors d'aquesta entitat es van trobar aquest diumenge passat a la capital alturgellenca per conèixer el patrimoni de la ciutat, especialment el vinculat a l'Edat Mitjana.

El punt principal de la jornada va ser, òbviament, la visita a la Catedral de Santa Maria, l'única catedral romànica de Catalunya, però també es va donar a conèixer d'altres elements d'aquest estil artístic i arquitectònic a la Seu. El grup va ser rebut a la Sala de Sant Domènec per l'alcalde, Albert Batalla, que els va agrair l'interès per la ciutat.

Des de l'Ajuntament es valora actes com aquest pel component que tenen de promoció de la ciutat. Entre els visitants hi havia representants de centres d'estudis d'arreu del país.

Amics del Romànic de Catalunya treballa per divulgar aquesta part del patrimoni del país, en el qual el Pirineu hi té especial protagonisme.

Mostrar formulari de contacte