Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Òmnium de l'Alt Urgell dóna suport a l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència

Òmnium de l'Alt Urgell dóna suport a l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència

L'entitat recolza una moció d'ERC que demana que la Seu d'Urgell formi part de l'organització d'ens locals independentistes La proposta es debatrà aquest dilluns en el ple municipal

Torre Solsona
Torre Solsona
14/11/2011 10:46

Òmnium Cultural de l’Alt Urgell dóna suport a la moció d’adhesió de la Seu a l’Associació de Municipis per la Independència. La proposta es debatrà aquest dilluns en el ple municipal urgellenc a instàncies d'ERC.

Òmnium assegura que combrega amb l'objectiu principal de la iniciativa: "defensar l'assoliment d'un estat propi i els drets nacionals que corresponen al Principat de Catalunya, a més de conscienciar la ciutadania de la necessitat d'exercir el dret a l'autodeterminació del poble català".

Més de 80 municipis ja formen part de l'Assemblea de Municipis per la Independència que es va gestar a Vic a mitjans de setembre. Hi són presents nombroses capitals de comarca com Vilafranca del Penedès, Balaguer, Berga, Tortosa o Valls.

Mostrar formulari de contacte