Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Òmnium obrirà un cicle de tertúlies amb un debat sobre la immigració a la Seu

Òmnium obrirà un cicle de tertúlies amb un debat sobre la immigració a la Seu

L'acte serà aquest divendres al vespre, a l'Hotel Nice L'entitat vol fer una tertúlia cada tres mesos amb temàtiques que afecten la ciutat i el Pirineu

Òmnium Cultural
Òmnium Cultural
25/03/2008 13:49

Òmnium Cultural de l'Alt Urgell organitzarà aquest divendres, a 2/4 de 10 del vespre, a l'hotel Nice de la Seu d'Urgell, un debat sobre la immigració a la Seu i al Pirineu. Hi intervindran, com a convidades, la tècnica d'immigració del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Yolanda Barea; la presidenta de La Seu Solidària, Carlota Valls; Marta Agudelo, també membre de La Seu Solidària, i Raúl Valdivia, en representació dels residents bolivians.

Aquesta serà la primera d'un cicle de tertúlies anomenat El cafè del Centre, i que volen ser un punt de debat sobre temes urgellencs i pirinencs. Seran de caràcter trimestral. A cada tertúlia hi haurà diverses persones convidades que donaran el seu punt de vista sobre el tema tractat, per donar pas tot seguit al debat amb el públic assistent.

Els moderadors de les tertúlies seran els escriptors Joan Obiols i Isidre Domenjó. La delegació alturgellenca d'Òmnium Cultural agraeix la col·laboració en aquest acte de l'hotel Nice. L'assistència a les tertúlies d'Òmnium Cultural és oberta a tothom.

Mostrar formulari de contacte