Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Àmplia oferta d'activitats al Casal Cívic de la Seu d'Urgell

Àmplia oferta d'activitats al Casal Cívic de la Seu d'Urgell

El programa per als mesos de setembre a desembre inclou propostes d'activitat física, de formació i creixement personal, de cuina i de noves tecnologies. Cal inscriure's prèviament

Casal Cívic de la Seu d'Urgell
Casal Cívic de la Seu d'Urgell
25/09/2020 13:30

El Casal Cívic La Seu d'Urgell, adscrit a la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, proposa per als mesos de setembre a desembre un seguit d'activitats físiques, de formació i creixement personal, de cuina i de noves tecnologies.

Del 15 d'octubre al 17 de desembre, tots els dijous, de 16.30 a 17.30 hores, es faran classes de pilates mixtes. D'altra banda, del 13 d'octubre al 15 de desembre, s'oferiran sessions de gimnàstica hipopressiva presencials, de les 10 a les 11 del matí. L'oferta també inclou un curs presencial de gestió de les emocions, sota el títol "Com gestionar l'alegria, la por, la tristesa i la ràbia". Aquesta formació es durà a terme del 21 d'octubre al 25 de novembre, els dimecres de les 16.30 a les 18 hores.

En l'àmbit de les noves tecnologies, s'organitza un taller presencial sobre 'Tràmits en línia", en què es parlarà de com demanar la signatura digital, cita prèvia o hora al metge, entre d'altres qüestions. El primer grup farà l'aprenentatge el 30 de setembre, de 16.40 a 18.30 hores; el segon grup l'1 d'octubre, de 9.30 a 11 hores, i el tercer grup, el 2 d'octubre, de 9.30 a 11 hores. També hi haurà formació per fer tallers del casal de manera no presencial, en aquest cas el 6 d'octubre, de 9.30-11.30 hores, i el 8, 9, 14, 26 i 27 d'octubre, de 16.30-18.30 hores.

Del 3 al 24 de novembre, el programa inclou un curs d'elaboració d'aperitius de Nadal, que contempla la preparació, decoració i presentació d'entrants. Les classes estan previstes els dimarts, de 16.30 a 18 hores. Per la seva banda, l'Associació Urgellenca de Dones informarà i atendrà les sòcies cada dimarts, de 12.30 a 13 hores.

Preinscripció i adaptació a la COVID-19

La preinscripció als cursos es pot fer telefònicament (973 36 15 45) o bé de forma presencial a partir de les 4 de la tarda i fins a les 9 de la nit. Totes les activitats organitzades pel casal són gratuïtes però el material necessari va a càrrec de les persones inscrites. Les places són limitades i s'adjudiquen per ordre d'inscripció. La realització d'una proposta està condicionada a un número mínim de persones.

Tota la programació estarà adaptada a les mesures per prevenir contagis de la COVID-19. Per participar en una activitat mixta o en línia, cal disposar de tauleta digital, mòbil o ordinador d'algun tipus i connexió a Internet.

Espai obert a tothom

El Casal Cívic, ubicat a l'avinguda de Garriga i Massó (22-26), es va inaugurar l'any 2015 i és un espai públic obert a tothom: joves, grans, infants i entitats, en què es pot participar en diferents activitats, com tallers, conferències o exposicions, entre d'altres. Les propostes permeten els participants relacionar-se, fomentar les seves aficions, ampliar coneixements i formar part d'un projecte col·lectiu.

El centre obre de 9 a 14 h i de 16 a 21 h i ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

Mostrar formulari de contacte