Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Àmplia participació a la quarta edició del concurs Canonges amb tu floreix

Àmplia participació a la quarta edició del concurs Canonges amb tu floreix

Els veïns i botiguers del casc antic promouen aquesta iniciativa, que té com a objectiu embellir la zona. Es premiarà el millor balcó o finestra florits, la millor façana florida i el millor comerç amb flors

Carrer dels Canonges de la Seu
Carrer dels Canonges de la Seu
17/07/2019 19:50

Els veïns i comerciants del carrer dels Canonges de la Seu d'Urgell organitzen enguany la quarta edició del concurs Canonges amb tu floreix, d'embelliment floral de balcons, finestres i establiments del casc antic de la ciutat. Els premis es lliuraran el pròxim mes d'agost, coincidint amb la Festa Major del vial.

Els promotors de la iniciativa remarquen la importància que té donar vida al carrer amb flors naturals. La proposta ha tingut els darrers anys una molt bona rebuda i ha ajudat a fer del carrer dels Canonges "un espai més amable i bonic". En aquesta ocasió s'ha tornat a registrar una àmplia participació.

Les categories premiades seran tres: millor balcó o finestra florits, millor façana florida i millor comerç florit. Hi participen propietaris o llogaters d'habitatges i comerços, no només del carrer dels Canonges sinó també dels del seu entorn, com els carrers de Santa Maria, Sant Just, la Sort, l'Escorxador i la Font.

Les inscripcions dels participants s'han dut a terme a Llenceria Fina, Perruqueria Lucia, Calçats Sílvia i Merceria Bundancieta. La iniciativa la impulsa l'Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic de la Seu.

Galeria d'imatges

Mostrar formulari de contacte