Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andorra acull la 12a edició de la Nit de les Papallones Nocturnes

Andorra acull la 12a edició de la Nit de les Papallones Nocturnes

L'activitat, oberta a tothom, tindrà lloc el pròxim dijous, 10 de maig, al Centre de Natura de la Cordinada. Per participar-hi cal inscriure's prèviament

Activitat del CENMA
Activitat del CENMA
04/05/2018 19:51

El proper dijous 10 de maig el Centre d'Estudis de Neu i de Muntanya d'Andorra (CENMA) organitzarà la dotzena edició de la Nit de les Papallones Nocturnes a Andorra, anomenada Moth Night. Durant l'activitat, diversos científics europeus sortiran per identificar el màxim nombre d’espècies de papallones nocturnes, amb la finalitat de conèixer millor aquest grup de fauna i posar en comú les dades recollides.

Tanmateix, el CENMA també vol acostar aquesta pràctica científica a la ciutadania i és per això que obre la participació a tothom qui ho vulgui. La proposta començarà a les 21.00 hores al Centre de Natura de la Cortinada i constarà d’una xerrada introductòria sobre les papallones nocturnes i una sortida pràctica fins arribar a un parany de llum ultraviolada, instal·lat prèviament.

La sessió formativa anirà a càrrec de l’especialista Éric Sylvestre i dels investigadors del CENMA. L'activitat és gratuïta però les places són limitades. Les inscripcions s'han de fer al telèfon (+376) 742.630 o bé al correu electrònic .

La Nit de les Papallones nocturnes compta amb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia i el Centre de Natura de la Cortinada.

Mostrar formulari de contacte