Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andorra aprova una quota d'immigració per a residència i treball i autoritzacions de treball fronterer

Andorra aprova una quota d'immigració per a residència i treball i autoritzacions de treball fronterer

12/06/2008 11:22

El Consell de Ministres andorrà ha donat llum verd aquest dimecres a la nova quota d’immigració per a residència i treball, fixada en 290 persones i vigent fins al 31 d'agost del 2008.

La distribució de la xifra és reparteix de la forma següent:

· 40 autoritzacions per a l’ocupació professional de personal directiu de les empreses i de les administracions públiques; tècnics i professionals científics i intel·lectuals.

· 40 autoritzacions per a l’ocupació professional de tècnics i professionals de suport.

· 130 autoritzacions per a l’ocupació professional de treballadors de serveis de restauració.

· 25 autoritzacions per a l’ocupació professional de treballadors de serveis personals i de treballadors de serveis de protecció i seguretat. D’aquest contingent d’autoritzacions en queden excloses les ocupacions de guàrdies jurats i personal de seguretat privada

· 40 autoritzacions per a l’ocupació professional de dependents de comerç i similars.

· 10 autoritzacions per a l’ocupació professional d’artesans i treballadors qualificats de les indústries manufactureres i construcció, llevat dels operadors d’instal·lacions i maquinària. D’aquest contingent d’autoritzacions en queden exclosos els treballadors d’obres estructurals de la construcció i similars Aixa com els treballadors d’acabats de la construcció i similars.

· Cinc autoritzacions per a l’ocupació professional d’operadors d’instal·lacions i maquinària, i muntadors. D’aquest contingent en queden exclosos els conductors de vehicles de transport urbà o per carretera.

Mostrar formulari de contacte