Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andorra i Catalunya cerquen noves col.laboracions en polítiques de joventut

Andorra i Catalunya cerquen noves col.laboracions en polítiques de joventut

El ministeri andorrà d'Educació i Joventut prepara la creació del Comitè Nacional de Voluntariat

15/11/2011 16:27

Andorra i Catalunya creen un grup de treball conjunt en polítiques de joventut. La ministra andorrana d’Educació i Joventut, Roser Suñé, ha rebut aquest  dimarts el director general de Joventut de la Generalitat, Antoni Reig.

Suñé ha apuntat l’interès d’Andorra i Catalunya de col·laborar en àrees com la formació i la participació, tenint en compte l'experiència exitosa de la Generalitat en aquest àmbit. De la seva part, Antoni Reig ha destacat la necessitat d’“establir sinèrgies” en un moment de crisi i el desig de Catalunya de dur a terme una “política de projecció internacional”, també en matèria de joventut.

Voluntariat

En un altre ordre de coses, Roser Suñé ha presidit aquest dilluns una reinió per a la creació del Comitè Andorrà del Voluntariat. Hi estan representades àrees com la cultura, l’esport, joventut, medi ambient, benestar social, cooperació internacional i protecció civil.

Durant la trobada, celebrada a l’edifici administratiu, es van constituir tres grups de treball que seran els encarregats de desenvolupar diversos aspectes de la Llei del Voluntariat i que giren al voltant de les persones, les entitats de voluntariat i la societat.

Mostrar formulari de contacte