Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aquest divendres comencen el gruix dels actes de la Festa Major de la Seu

Aquest divendres comencen el gruix dels actes de la Festa Major de la Seu

El Seu Rock, els esports, el ball i les atraccions gratuïtes són les propostes més destacades

Logo Festa Major 2007
Logo Festa Major 2007
23/08/2007 17:50

Aquest divendres comencen el gruix dels actes de la Festa Major de la Seu. Per la nit s’obrirà el recinte de les Casetes, amb el tradicional festival Seu Rock. Novament se superarà la trentena de caravanes de colles locals, que enguany s’ubiquen als camps de terra entre l’aparcament del Doctor Peiró i la zona espotiva. D'altra banda, a partir de les 10, actuaran els grups Sons of Liberty, Psycho Dellic Pea –ambdós presenten treballs discogràfics-, Kimera, Knight Riders, Psicotics, Reso, Sane & DJ Mek; Phobiah, Güele a Cadàver i Ansia Pura.

Com que enguany s’han inscrit catorze bandes, els concerts locals continuaran les nits vinents. Així, dissabte actuaran Roc i Mad Pussies. Diumenge serà el torn d’A tort i a dret - formació que ha anunciat que farà el seu últim concert- i Eskamot Tamarro. Per últim, dilluns actuaran Cuerdas Vocales.

Prèviament, a la tarda es disputarà el torneig 3x3 de bàsquet a la plaça de Catalunya, i es faran exhibicions de ball. A la nit hi haurà el primer gran ball, amb el conjunt Montse i Joe.

L'Ajuntament de la Seu també proposa als més petits gaudir aquest divendres a tarda de les atraccions ubicades al Passeig Pasqual Ingla. L'organització ha enviat a totes les llars urgellenques amb infants un tiquet amb sis viatges gratuïts per estrenar una de les zones més lúdiques de la Festa Gran.

Mostrar formulari de contacte