Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aquest vespre, ple ordinari del mes d'abril

Aquest vespre, ple ordinari del mes d'abril

Entre d'altres, es preveu aprovar les noves bases d'ajuts a les escoles municipals i llars d'infants Podeu consultar l'ordre del dia en aquesta notícia

Ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell - Setembre 2011
Ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell - Setembre 2011
02/04/2012 10:39

Aquest dilluns, a les 8 del vespre, hi ha ple ordinari a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Entre d'altres punts, es preveu aprovar les noves bases d'ajuts a les escoles municipals i llars d'infants, així com la construcció d'una torre de telecomunicacions al Pla de les Forques. També es debatrà la d'ICV perquè es destini a finalitats socials les retencions econòmiques per la vaga general, i la del PSC sobre la publicació d'ofertes de feina a la web municipal.

Aquest és l'ordre del dia del ple:

1. Aprovació de les actes de les sessions de 13.02.2012, 20.02.2102 i 27.02.2012.
2. Aprovació de les bases reguladores per l’atorgament de subvencions per a famílies amb infants escolaritzats a les llars d’infants municipals de la Seu d’Urgell.
3. Aprovació de les bases reguladores per l’atorgament de subvencions per a famílies amb alumnes a l'Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell.
4. Aprovació de les bases reguladores per l’atorgament de subvencions per a famílies amb alumnes a l'Escola Municipal de Dansa de la Seu d’Urgell.

5. Aprovació de les bases reguladores per l’atorgament de subvencions per a famílies amb alumnes a l'Escola Municipal d'Arts de la Seu d’Urgell.
6. Aprovació de les bases reguladores per l’atorgament de subvencions per a la promoció del municipi.
7. Aprovació inicial de la modificació 22 del PGOU (Articles 201, 85 i 256).
8. Aprovació provisional de la modificació 19 del PGOU (Varis)
9. Aprovació provisional del Pla especial per a la construcció d'infraestructures de telecomunicacions, dins del Pla Catalunya  Connecta, a la Seu d'Urgell-Pla de Les Forques (1914).
10. Aprovació provisional del Pla de Millora Urbana del Centre Històric. 11. Aprovació provisional del pla de mobilitat urbana sostenible la Seu  d'Urgell.
12. Constitució de la Comunitat de Regants de la Secla del Molí.
13. Dissolució del patronat de Formació Ocupacional.
14. Proposta de designació de membres del Consell d'Administració de Parc del Segre SA.
15. Aprovació del Pla Local de Joventut.
16. Informes de l'Alcaldia.
17. Donar compte dels decrets dictats des del darrer ple ordinari.
18. Moció del grup Grup d'ICV-EUiA sobre Requerir que l'ingrés derivat de la Vaga General del 29 de març es destini a polítiques socials.
19. Moció del grup del PSC_Progrés sobre Publicació a la web municipal de tots els contractes de l’Ajuntament i les societats municipals.
20. Precs, preguntes i interpel·lacions.

Mostrar formulari de contacte