Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arfa torna a gaudir del descens en BTT amb el Super Enduro

Arfa torna a gaudir del descens en BTT amb el Super Enduro

La prova, puntuable per a la Copa Catalana i pel Trophée Enduro VTT des Pyrénées, es podrà veure aquest diumenge al matí. La competició destaca per la longitud dels tres trans programats, d'entre 2,5 i 6 quilòmetres

10/09/2021 13:55

El Club Ciclista Arfa-Ribera d'Urgellet ultima els preparatius per acollir una nova edició del Super Enduro Arfa, que es disputarà aquest diumenge, dia 12. La prova és puntuable per a la Copa Catalana d'Enduro BTT i es podrà veure tant pels carrers del poble, on hi haurà la meta, com al seu entorn forestal, per on baixaran els ciclistes. La cita també és vàlida per al Trophée Enduro VTT des Pyrénées, per la qual cosa s'hi espera igualment força participants francesos.

Els corredors faran un total de tres trams cronometrats. Una de les característiques del Súper Enduro Arfa és la longitud d'aquests trams, que van de dels 2,5 km -el més curt- als més de 6 km del més llarg.

Aquest dissabte hi haurà els entrenaments lliures al circuit, que ja està marcat des d'avui divendres. En una entrevista a RàdioSeu, Xavi Caballero i Pep Altimir, responsables de l'organització, valoren positivament la bona inscripció d'enguany i també l'evolució que ha experimentat en deu anys el Super Enduro Arfa, que qualifiquen de "brutal".

Altimir destaca que això ha fet que també augmentin els participants i aficionats locals, que entrenen al poble de manera habitual. Paral·lelament, en aquest temps Arfa ja ha esdevingut un punt de referència pels practicants d'aquest esport, tant als Pirineus com a tot el seu entorn.

  • Super Enduro Arfa
    Super Enduro Arfa
  • Una de les rampes preparades pel Super Enduro Arfa, en un carrer del poble (@superenduroarfa)
    Una de les rampes preparades pel Super Enduro Arfa, en un carrer del poble (@superenduroarfa)

Mostrar formulari de contacte